Wekelijkse Xbox Live Update - Evoluties en dimensies

Article
donderdag, 19 april 2012 om 17:05
xgn google image
Ook deze week heeft Microsoft weer zijn best gedaan om ons te voorzien van een aantal toffe downloadbare games. En met succes, want we mogen Trials Evolution en Fez verwelkomen.
Het is een goede week voor Xbox Live, want een vervolg op het immens populaire Trials HD verschijnt niet elke dag op het netwerk. Hetzelfde geldt voor de nu al bejubelde titel Fez, die overal extreem hoge scores behaalt. Of dat terecht is, valt binnenkort in de recensie te lezen, maar eerst zullen we jullie voorzien van de nodige informatie rond de vandaag verschenen games. Verder werpen we een blik op de demo van MUD, waarin we lekker door de modder baggeren.
Arcade: Fez (1200 MP)
In Fez volgen we personage Gomez, een 2D-wezen in een 2D-wereld. Gomez komt echter achter het bestaan van nóg een dimensie en vanaf dat moment mengt het spel 2D en 3D op interessante wijze, resulterend in een bijzondere puzzelgame. Door met perspectief te spelen, zul je steeds andere dingen zien en dat biedt veel puzzelpotentie. Of die potentie daadwerkelijk wordt omgezet naar geslaagde puzzels, kunnen jullie binnenkort lezen in de recensie.
Arcade: Trials Evolution (1200 MP)
Trials Evolution moet de definitieve evolutie van Trials HD zijn en laat je racen over vele spectaculaire banen waarbij maar één ding telt: snelheid! Je mag jezelf ditmaal op 50 verschillende banen bewijzen en heb je daar genoeg van, dan is er een level-editor om je eigen tracks mee te creëren. Uit de trailer lijkt het gelukkig wel goed te zitten met de aanwezige banen, want de explosies zijn niet op twee handen te tellen en de ongelukkige racer verzamelt heel wat airmiles. Of dat genoeg is, lees je zeer binnenkort op XGN.
Demo: MUD – FIM Motocross World Championship
Echte motocross-fans zullen blij zijn, want de demo van MUD is gearriveerd. In het spel kun je deelnemen aan drie officiële competities en in de huid kruipen van 84 echte racers. Eenieder die deze sport volgt, staat dus een feest van herkenning te wachten. Voor de rest van ons wacht een lekkere modderracer waarin je zo snel mogelijk door de bagger probeert te ploeteren. Of dat net zo leuk is als het klinkt, kun je nu zelf uitvinden door de demo te downloaden.