3DS eShop update: Colors! en Escape Trick

Article
donderdag, 19 april 2012 om 11:45
xgn google image
De werkweek loopt alweer tegen het einde, we zitten op de een-na-laatste dag en op XGN betekent dat altijd 3DS-tijd. Welke games zijn er vandaag toegevoegd aan het assortiment in de 3DS eShop? Je leest het in deze update.
3DS Ware:
Het is weer een mager weekje voor Nintendo. Slechts twee games zijn er vandaag nieuw te vinden in de eShop. Eén daarvan is Colors! 3D. Dit is een game waarin creativiteit het kernwoord is. Je bent aan het tekenen en verven in Colors! 3D. Dit kan met maximaal twee spelers. Het spel kost je zes euro.
DSiWare:
De andere titel die deze week nieuw is, is Escape Trick: Convenience Store. Dit is een singleplayer avontuurspel dat zich afspeelt op Southern Island. Het gaat, hoe verrassend, over een winkel. Die krijgt veel te weinig klanten over de vloer in het laagseizoen. Je kruipt in de huid van een hoofdpersoon die zijn brood op de plank moet krijgen door part-time werk bij de Convenience Store. En dan krijgt hij plotseling het hele beheer over de winkel omdat de eigenaar eventjes weg moet. Hoe loopt dat af... Voor vijf euro kun je het hele verhaal uitpluizen.

Populair Nieuws