Wekelijkse Xbox Live Update - een mysterie

Article
zondag, 10 februari 2013 om 14:15
xgn google image
Deze week hebben we weliswaar niet bepaald veel content in de aanbieding, maar wel een heus mysterie. Lees dus snel verder!
Met twee door Atari uitgegeven games zullen we het deze week moeten doen. Wat weinig helaas, al is de verschijning van Yar’s Revenge op zijn minst erg opvallend te noemen. Waarom, dat kun je hieronder ontdekken. Helaas valt er verder weinig op Xbox Live Arcade te vinden deze weken, dus met een kleine verrassing zullen we het moeten doen. Zoals altijd blijft het hopen naar weken die beter gevuld zijn, al kunnen binnenkort waarschijnlijk wel wat demo’s verwachten. Langzaamaan druipen er immers toffe titels winnen en met wat geluk zijn die voorzien van een gratis voorproefje.
Special Forces: Team X (1200 MP)
Deze special forces-game draait – zoals de titel misschien al doet vermoeden – om teamwork. Het spel laat zich in de derde persoon besturen en kent asymmetrische gameplay in verscheidene modi. Door een speciale methode is het spel zo’n honderd mappen rijk, aldus de ontwikkelaar. Dit komt door een systeem dat je de mogelijkheid geeft individuele omgevingselementen te selecteren, waardoor je vele verschillende inrichtingen kunt creëren. Klinkt interessant, maar werkt het ook? Dat kun je nu zelf uitvinden door de game te kopen of de demo te downloaden.
Arcade: Yar’s Revenge (400 MP)
Yar’s Revenge is een mysterie. De game is namelijk al uit sinds 2011. Sterker nog, wij hebben er toen al een recensie over geschreven. En toch zal je de game zien verschijnen als je kijkt bij ‘nieuwe releases’ op de Xbox Live Arcade. Hoe het zit? Wij hebben geen idee. Voor zover bekend gaat het om dezelfde game, die plotseling opnieuw uitgebracht is. Maar waarom? Hoogstwaarschijnlijk heeft het te maken met het faillissement van uitgever Atari, maar zeker lijkt niemand het te weten.

Populair Nieuws