Wekelijkse Xbox Live Update - Een matige opkomst

Article
vrijdag, 05 oktober 2012 om 12:00
xgn google image
Zoals altijd mogen jullie ook deze week de Wekelijkse Xbox Live Update verwachten, die deze keer iets minder gevuld is dan voorgaande weken. We moeten het ditmaal met drie nieuwe stukjes content doen.
De meest opvallende nieuwkomer van deze week is waarschijnlijk Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit, een knotsgekke platformer over een konijntje dat op het internet belachelijk wordt gemaakt. Klinkt als een prachtverhaal, toch? Ben je meer van het dansen, dan word je wellicht gelukkig met de demo van Dance Central 3. Crash Time 5 is voor jou als racen meer je ding is. Hoewel de selectie dus wat magertjes is, kunnen we gelukkig wel spreken van een gevarieerde oogst. En dat is ook wat waard!
Arcade: Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
Stel je voor: je bent een duivels konijn en komt erachter dat iemand foto’s van jou heeft geüpload naar Hellternet. Foto’s van jou, terwijl je in bad met een eendje speelt! Wat doe je dan? Als je net als het konijn van Hell Yeah bent, ga je de verantwoordelijke achterna om deze eens flink in elkaar te timmeren. Dat doe je door je door tien grote levels te worstelen en ondertussen allerlei monsters van een pak slaag te voorzien. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om monsters flink te vernederen – zoals ook jij vernederd bent – door middel van een minigame. Zo raar, dat moet haast wel goed zijn.
Demo: Dance Central 3
Voor wie niet kan wachten om met de nieuwe Dance Central aan de slag te gaan, is er nu de demo verschenen. Dat betekent dat je weer flink los mag gaan op veertig nieuwe tracks, waarvan je er in deze demo een paar uit kunt testen. Naast de nieuwe nummers mag je nieuwe dansen, multiplayermodi en zelfs een verhaal verwachten. En als je echt zuigt, dan kun je de game voor het eerst op ‘beginner’ zetten. Voor mensen zoals wij, dus.
Demo: Crash Time 5 – Undercover
Deze racegame doet wellicht niet bij iedereen een belletje rinkelen, en juist daarom is het erg fijn dat er een demo van is verschenen. Op die manier kun je immers meteen bekend raken met het spel. Om je in ieder geval wat voor te bereiden, zullen we je vertellen dat je in Crash Time 5 een illegale smokkelbende moet ontmantelen. Erg gemakkelijk gaat dat niet, want er zijn talloze achtervolgingen bij gemoeid. Dat zorgt voor explosieve races, stunts en crashes. Ook in de multiplayer.