Wekelijkse Xbox Live Update - Dure DLC en een bijzondere jacht

Article
donderdag, 17 juli 2014 om 12:11
xgn google image
Vechtgames, kaartspellen, dure free-to-playgames en een... jachtgame? Het komt allemaal voorbij in deze Wekelijkse Xbox Live Update!
Arcade: Magic 2015 (9,99 euro)
In dit nieuwe kaartspel van Magic kan je weer heel wat nieuwe tegenstanders verslaan in het Multiverse, hoewel een van je eigen soort – de Planewalkers – nu achter jou aanzit. Maar eigenlijk is het natuurlijk het kaartspel dat sommigen van jullie misschien wel fanatiek spelen. Alleen dan op de console, waar je veel makkelijk tegenstanders kan vinden.
Arcade: Abyss Odyssey (10,04 euro)
Deze game met opvallend specifieke prijs is een sidescrolling fighter met een bijzonder stijltje. Volgens Microsoft mag je constant actie verwachten. Tijdens het avontuur volg je drie personages die proberen “de duisternis te overleven”. En dat doe je door flink te knokken in verschillende levels en tegen verschillende monsters.
Add-on: Sniper Elite 3 – Hunt the Grew Wolf (7,99 euro)
Verander Sniper Elite met deze uitbreiding in een jachtgame waarin je zeldzame, grijze wolven moet ombrengen. Nee, grapje, het doelwit hier is Hitler. En Hitlers dubbelganger. Na in een Libische stad te infiltreren, moet jij een allesbepalende vraag beantwoorden, alvorens de trekker over te halen: wie is de echte führer?
Add-on: Magic 2015 – Collection unlocks (4,99 euro elk)
Met de release van een kaartspel kan je ervan uitgaan dat je allerlei extra kaarten kan bijkopen om je deck een boost te geven. Bij Magic 2015 is dat niet anders. Je kan nu al vier setjes kopen om jezelf tot de ultieme cardslinger om te toveren.
magic innistrad
Add-on: GRID Autosport – Boost pack (2,99 euro)
Wil het maar niet lukken met GRID? Blijf je maar races verliezen en weinig punten scoren? Dan kun je je gebrek aan vaardigheden nu gewoon afkopen met een pakket dat je verdiensten flink opkrikt. Elke race verdien je plotseling 50 procent meer XP in de carrièremodus en ook 50 procent extra XP, voertuig-XP en in-game cash elke keer dat je online racet.
Add-on: Defiance – Recruit en Hunter Pack (19,99 euro en 49,99 euro)
Geld over? Dan heb je aan free-to-play game Defiance een goede. Deze twee uitbreiding laten je flink wat centen investeren. Daar krijg je voertuigen, boosts en extra ruimte voor terug. De precieze extraatjes die ze opleveren vind je hier (Recruit) en daar (Hunter).
Add-on: Painkiler Hell & Damnation – Multiplayer en Singleplayer DLC (6,99 euro elk)
In de uitbreiding City Critters krijg je drie singleplayermappen en één multiplayermap ter beschikking. Zoals de naam al doet vermoeden, is het thema 'stad'. De DLC Demonic Vacation BS right zich volledig op singleplayer en co-op met nieuwe mappen, een nieuwe baas en een nieuw wapen. Thema: demonische vakanties.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Deftones (9,99 euro)
Deze keer in de muzikale spotlight van Rocksmith: Deftones. En wel moet de volgende nummers. Be Quiet and Drive (Far Away), Change (In the House of Flies), Digital Bath en Hole in the Earth. Voor mensen die niet bekend zijn met Rocksmith: middels de DLC kun je deze nummers op elektrische gitaar leren spelen.