De 5 grappigste gamende honden!

Article
donderdag, 17 juli 2014 om 13:19
xgn google image
"Het artikel over gamende katten was zo welkom als een hond in de keuken. Katten?!? Honden zijn toch veel stoerder! Ik heb eens op internet rondgekeken en kwam tot de volgende conclusie." Dat stuurde onze bekende bezoeker Ubiy. Nou, laten we een uitzondering maken en zijn special (ja, ja, hij heeft het geschreven!) gewoon maar op de mainpage knallen.
Honden zijn veel capabeler om te gamen. Of, nou ja, niet allemaal zoals je zult zien aan de foto’s. Honden kunnen eigenlijk alles. Zelfs een fucking gitaar in de poten houden! Take that, kattenliefhebbers! Het leven is al serieus genoeg tegenwoordig.
En daarom gingen we op internet op zoek naar grappige plaatjes van gamende honden. Natuurlijk ook wel omdat ik als hondenliefhebber de overvloed aan katten op het Internet een beetje moet balanceren. En aangezien je alles in overvloed op het internet kunt vinden, heb ik een selectie van vijf gamende honden gemaakt voor jullie. Wrahhhhhh, STOERRRR!

5. De Slapende Xbox-hond

Wat? Hoe is het mogelijk om in slaap te vallen tijdens een goede game-sessie? Dat is niet heel erg lastig om te verklaren. Zelfs Mountain Dew houdt je niet wakker als je het moet doen met exclusives als Halo, Gears of War of Fable! Slaap nog even lekker door en ga je tegoed doen met een écht game-console, beste hond. P.S. No fanboy war intended ;)
13519

4. De Virtual Reality hond

Deze hond neemt alvast het sleeptouw in Virtual Reality. Fuck die apparaten die je op je hoofd moet zetten. In deze VR BEN je het wapen. Althans, dat is wat deze hond dacht. Ik ben erg benieuwd uit welk gat de kogels gaan komen als deze Master Chief hier lang genoeg mee doorgaat.
13520

3. Jimi Hondrix

En jij maar denken dat Jimi Hendrix het als gitarist he-le-maal was? Daar zat je dus flink naast! Check Jimi Hondrix jammen op zijn plastic gitaartje. Oké, toegegeven, hij is niet de allerbeste in het besturen van de gekleurde knopjes en weet niet eens hoe hij zijn poot aan die kant van de gitaar krijgt. Maar wonder boven wonder tovert hij de ene stoere riff naar de andere uit zijn hoed.
13521

Co-op hunter Rox en haar chillmaatje Cap(tain) Joe

Hoe stoer wil je het hebben? Winnie the Pooh Snapback, headset, GEKLEURDE controllers! En met als klapper op de vuurpijl: chillen op een leeuwenvacht. Ooit gedacht dat de hondenversie van Rox (deze Rox is geen fan van katten) met de rode controller co-op zou spelen met Cap(tain) Joe. Een hond met een bot kent geen vrienden, maar een hond met een controller is niet weg te slaan bij zijn co-maatje.
13522

1. Petjebulldog

Dacht je dat de vorige vier al stoer genoeg waren? Deze bulldog houdt niet van gamen, zoals je kunt zien aan zijn gezichtsuitdrukking (of kijken bulldogs altijd zo?). Hij is dus erg stoer, want gamen is niet stoer. Toch speelt hij een shooter met fantastische graphics op een computer uit het stenen tijdperk! Of zal het zijn wallpaper zijn en heeft hij net op tijd zijn hondenporno weggeklikt voordat de indringer het zag? De tissues naast de telefoon zijn wel wat verdacht.
Bedankt @Ubiy voor het inzenden van deze special!
Hier laten we het bij. Geen gamende dieren meer in specials. Over naar de orde van de dag :)

Populair Nieuws