PlayStation Store Update - Destiny béta & Crimsonland

Article
door Wouter
donderdag, 17 juli 2014 om 10:28
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Het is deze week rustig in de PlayStation Store met slechts enkele kleinere nieuwe releases. En dat komt eerlijk gezegd wel goed uit, want de béta van Destiny begint ook deze week. Hierdoor zullen veel mensen het druk hebben met de nieuwe shooter van ontwikkelaar Bungie.
Maar mocht je niet in aanmerking komen voor de béta, dan kun je altijd nog aan de slag met de volgende titels. Wat dacht je van de top-down shooter Crimsonland voor de PlayStation 4 of de actie-avonturengame Abyss Odyssey. Hieronder lees je meer over deze spellen.

Destiny: Digital Guardian Edition (€99,99) (PS4)

De fans die er als eerste bij willen zijn en Destiny gepre-orderd hebben, krijgen als het goed is een code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot de béta die vanmiddag begint. En om het feestje compleet te maken is het vanaf nu ook mogelijk om weer een nieuwe editie te bestellen naast de 'kale' versie, namelijk de Digital Guardian Edition. In deze uitgave krijg je naast het spel een aantal virtuele extra's en een pas waarmee je alle uitbreidingen kunt krijgen.
In het nieuwe spel van Bungie ben je een Guardian van de laatste stad op aarde. Onze planeet is verwoest en wordt nu niet alleen bewoond door mensen, maar ook door allerlei buitenaardse levensvormen. Bungie tracht om de singleplayer en multiplayer met elkaar te verbinden, zodat je samen met andere spelers de overgebleven ruïnes op aarde kunt verkennen. Vanaf 9 september ligt de game in de winkels.

Abyss Odyssey (€14,99) (PS3)

De Chileense studio ACE Team, bekend van de Zeno Clash serie, brengt ons deze week Abyss Odyssey. Deze platform- en vechtgame plaatst je in de huid van drie verschillende personages, Katrien, Ghost Monk en Pincoya, terwijl je het geweld opzoekt in snelle 2D-gevechten.
De doorlopende levels passen zich constant aan en plaatsen je voor gevarieerde vijanden, omgevingen en unieke gebeurtenissen. Leer combo's uit je hoofd zodat je steeds behendiger wordt in het verslaan van je tegenstanders.

Crimsonland (€9,99) (PS4)

Crimsonland is een top-down shooter waarbij je het op moet nemen tegen allerlei aliens, mutanten en andere monsters. De game is te besturen met de twee analoge sticks op de PlayStation 4 controller en heeft een erge retro-uitstraling. In totaal zijn er zestig missies om in los te gaan tegen de monsterlijke hordes.
Crimsonland bevat meerdere speltypen, zoals Survival, Rush en Blitz en al deze modi zijn bovendien speelbaar in lokale co-op. Dat betekent dat je met vier vrienden samen op de bank het gevecht kunt aangaan tegen het gespuis. Voor de trophy-verzamelaars is het misschien leuk om te weten dat er 21 trophies zijn om te verzamelen.
Dat waren de hoogtepunten van deze update. Volgende week is er weer een nieuwe PlayStation Store update en voor de volledige lijst, met onder andere trailers en DLC, van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws