Wekelijkse Xbox Live Update - De gulden middenweg

  Na twee fenomenale weken lijkt Microsoft een perfect tempo te hebben gevonden. Deze keer brengt het bedrijf ons arcadegames en een nieuwe demo. Genoeg om van te genieten, dus!

  Het najaar is inmiddels officieel losgebarsten en daarmee ook het onofficiële gameseizoen. Vele toffe titels zijn reeds uitgekomen of staan op het punt uit te komen, maar Microsoft maakt zich met Xbox Live geen zorgen. Het komt vooralsnog gewoon met toffe arcadetitels en demo’s om ons in de tijden tussen de blockbusters te vermaken. Deze week is niet anders met onder andere de demo van NBA 2K13 en Marvel vs. Capcom: Origins.

  Arcade: Marvel vs. Capcom: Origins (1200 MP)
  Marvel en Capcom strijden inmiddels al een aantal jaren met elkaar en daar is voor Capcom genoeg reden om eens terug te blikken op de origine van de zeer gewaardeerde vechtserie. Met Origins haal je namelijk twee games uit de jaren negentig in huis: Marvel Super Heroes en Marvel. vs. Capcom, die in opgepoetste glorie te bewonderen zijn. Verder kun je het uiterlijk van de vechters aanpassen, online de strijd aan gaan en gewoon genieten van gevechten over de hele wereld in een Spectatormodus. Genoeg reden dus om deze klassiekers nog eens aan te doen.

  Arcade: Fire Pro Wrestling (800 MP)
  Misschien heb je al wel eens een worstelgame gespeeld, maar heb je ook ooit zélf in de ring gestaan? Fire Pro Wrestling maakt dat mogelijk door je Xbox 360 Avatar in het strijdveld te plaatsen en jou dus te laten strijden tegen allerlei vijanden. Of vuur daar ook een belangrijke rol bij speelt, is ons onduidelijk. Wij hopen in ieder geval niet, want we zien onszelf niet graag branden. Hoewel, dat zou ons een uitstekende reden geven om een referentie naar Johnny Cash te maken. En dat is altijd goed.

  Add-On: Battlefield 3 – Armored Kill (1200 MP)
  Armored Kill was voorheen enkel beschikbaar voor Battlefield Premium-bezitters, maar is inmiddels ook voor ‘gewone’ Battlefield-spelers te downloaden. De add-on voegt vier nieuwe mappen toe aan het spel en voegt bovendien het nodige nieuw wapentuig toe. Als klap op de vuurpijl stelt de uitbreiding een aantal nieuwe voertuigen ter beschikking om als een koning over het slachtveld te toeren.

  Demo: NBA 2K13
  De demo van NBA 2K13 laat je een quarter uit de NBA-finale van 2012 beleven, waarin de strijd tussen de Miami Heat en de Oklahoma City Thunder moet beslechten. Leuk aan de demo is dat deze online te spelen valt, dus je kunt de strijd met menselijke tegenstanders aangaan. Een potje tegen een vriend op de bank is overigens ook gewoon mogelijk. Ben je toch liever actief bezig? Waag je dan aan de Kinect-besturing van de game, die je in deze demo kunt uitproberen.

  Marvel vs. Capcom: Origins

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.