3DS eShop update: Balloon Pop Remix en Crazy Chicken

Article
donderdag, 27 september 2012 om 16:15
xgn google image
Het is weer donderdagmiddag en dus is het tijd voor een kersverse 3DS eShop-update. Ditmaal ontbreken voor het eerst sinds weken de nieuwe tracks voor Theatrhythm Final Fantasy, maar daarvoor in de plaats komt wel een extra 3DS-game.
3DS Download Software:
Balloon Pop Remix is de eerste titel die deze week nieuw voor de 3DS binnenkomt. In deze arcade puzzelgame speel je een soort variatie op het wereldberoemde Bubble Pop spelletje. Het is het bekende, maar dan allemaal net iets anders. Je speelt het spel door met je 3DS-stylus over de kleuren ballonnen te vegen en ze zo te laten knappen. Aan Balloon Pop Remix hangt een prijskaartje van 8 euro.
De andere nieuwe titel voor de 3DS is Crazy Chicken Pirates 3D. Voor 2 euro haal je deze game binnen, waarin het er kort gezegd op neerkomt dat je vogels, die als een soort piraten opereren, uit de lucht schiet.
DSiWare:
Wat betreft de nieuwe DSi-games voor deze week is het eenvoudig. Crazy Chicken Pirates is ook voor de DSi (en dus ook voor de 3DS) beschikbaar. De game is dezelfde als de bovengenoemde 3D-versie, maar dan in 2D. Ook deze versie kost 2 euro.