Wekelijkse Xbox Live Update - De Dragonborn is terug

Article
vrijdag, 07 december 2012 om 12:30
xgn google image
Geen vechtgames deze keer, maar wel een aantal interessante games en add-ons. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwe Skyrim-uitbreiding? We bieden je dit keer een korte doch spectaclaire Xbox Live Update.
Ongetwijfeld zijn veel van jullie al aan de slag met de nieuw uitbreiding voor Skyrim, genaamd Dragonborn. Maar wat mag je daar nu precies van verwachten? Dat lees je natuurlijk hier. Hetzelfde geldt voor de arcadegames Guardians of Middle-Earth en Red Bul Crashed Ice Kinect. Lees dus vooral verder om te weten te komen of je aan een van deze games je zuurverdiende Microsoft Points wilt besteden.
Arcade: Guardians of Middle-Earth (1200 MP)
Lord of the Rings is tegenwoordig weer helemaal hip met de komst van de film The Hobbit. Onder andere Monolith Productions, de ontwikkelaar van onder anderen F.E.A.R. en Gotham City Imposters, maakt hier slim gebruik van. De studio komt namelijk met een multiplayer online battle arena (MOBA)-game in de wereld van Lord of The Rings. Daar kunnen tien spelers tegelijkertijd tegen elkaar strijden in teams van vijf. Door tactisch te werk te gaan kun je je naar de overwinning vechten.
Arcade: Red Bull Crashed Ice Kinect (400 MP)
Dit spel noemt zichzelf ‘de meest intense Kinect sportgame’. De game is de virtuele tegenhanger van het gelijknamige event waarin deelnemers zich met ware doodsverachting naar beneden storten op een ijsbaan. In de Kinect-versie uit dat zich in vier spelers die langs elkaar heen schieten. Verwacht dus flink te springen, bukken en leunen in je woonkamer.
Add-on: The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn (1600 MP)
In alweer de tweede volwaardige uitbreiding voor Skyrim – Hearthfire niet meegerekend – staat een nieuwe Dragonborn centraal. Jij bent dus niet meer de enige, en dat vormt een flinke bedreiging voor jouw voortbestaan. Tijdens je avontuur reis je af naar het iland Solstheim, vol nieuwe steden, Shouts en vijanden. Dit levert een geweldig avontuur op dat je tientallen uren bezighoudt. De game krijgt van ons dan ook een prima 8,0 in de recensie. We kunnen niet wachten tot het volgende gevaar.