Wekelijkse Xbox Live Update - Blast from the past

Article
vrijdag, 04 januari 2013 om 17:15
xgn google image
Het is een teleurstellende week deze keer, aangezien we maar één noemenswaardig stukje content kunnen bespreken. Desondanks nemen wij de tijd om jullie in te lichten over de nieuw verschenen game Retro City Rampage.
In de winkels blijft het stil. Op Xbox Live Arcade blijft het stil. Het begin van 2013 kent helaas voornamelijk stilte voor gamers. Misschien hadden Xbox Live-ontwikkelaars niet verwacht het tot het nieuwe jaar te overleven en waren ze gewoon niet aan nieuwe content begonnen. Wat de reden ook moge zijn, het resulteert deze week in een wat karige rubriek. Laten we het maar van de positieve kant zien: nu zijn jullie minder tijd kwijt met lezen en kunnen jullie meer tijd besteden aan gamen. Want hoewel er nauwelijks nieuwe games verschijnen, hebben jullie vast nog niet alles van afgelopen najaar uitgespeeld. Zie deze periode dus als een kans en speel die gemiste toppers!
Arcade: Retro City Rampage (800 MP)
Retro City Rampage mag met recht een blast from the past genoemd worden, aangezien het een parodie op klassieke games betreft. Volgens Microsoft is het spel één grote knipoog naar de jaren 80, maar tegelijkertijd haalt het duidelijk inspiratie uit de GTA-serie, die begon in 1997. Het spel laat je los in een nostalgische 8-bit wereld met zo’n 50 missies en ongeveer 30 uitdagingen. Kijk vooral onderstaande launchtrailer en laat je overweldigen door de geweldig ouderwets graphics en het klassieke geluid.