Wekelijkse Xbox Live Update - Back to basics

Article
donderdag, 27 maart 2014 om 21:00
xgn google image
Xbox Live gaat deze week back to basics: geen arcadegames, geen demo's, alleen add-ons. Want dat is wat we allemaal willen. Toch?
Add-on: Bural At Sea – Episode 2 (Gratis bij aanschaf deel 1)
Eindelijk is dan ook het tweede deel van Burial At Sea beschikbaar. Hierin speel je voor het eerst als Elizabeth, die in Rapture op zoek is naar haar zusje. De game moet – in tegenstelling tot Bioshock Infinite – meer neigen naar horror/sluipgames en zal natuurlijk weer een bijzonder verhaal vertellen. Lees hier de recensie.
Add-on: Battlefield 4 – Weapon Shortcuts (prijzen variëren)
Geen zin om daadwerkelijk moeite te doen voor het unlocken van wapens? Dan zijn deze ‘uitbreidingen’ ideaal voor je: gooi er wat geld tegenaan en je speelt de wapens vrij. Voor 14,39 euro speel je meteen bijna alle geweren vrij. Voor ongeveer een derde krijg je alle varianten van één bepaald soort wapen.
Add-on: CastleVania: Lords of Shadow 2 – Verschillende DLC-pakketten (prijzen variëren)
Nu kun je door de wereld van Castlevania huppelen in het kostuum van Dracula en aan de slag gaan met de uitbreiding Revelations. Daarin speel je de rol van de vampier Alucard en zet je de gebeurtenissen van de hoofdgame in gang. Hoewel het dus een prequel is, wees gewaarschuwd voor spoilers.
Add-on: Dead or Alive 5 Ultimate – Outfits (1,99 euro elk)
Als je de sexy dames van Dead or Alive in nieuwe, sexy pakjes wil zien, wacht niet langer! De uitbreidingspakketten veranderen de vechters in onder meer cheerleaders (“Dat werkt bijzonder motiverend”, aldus de officiële omschrijving) en schoolmeisjes.
Add-on: Just Dance 2014 – Nieuwe liedjes (2,99 euro elk)
In Just Dance kun je nu meedansen met het Katy Perry-liedje Part of Me en Funhouse van Pink. Meer kunnen we er niet van maken.
Add-on: Dragon Ball Z: Battle of Z – Nieuwe personages (2,99 elk)
Deze DLC-pakketjes voegen nieuwe vechters toe om mee los te gaan. Je kan nu Super Saiyan Bardock en Super Vegito aanschaffen.
Add-on: PES 2014 – World Challenge (9,99 euro)
Als je op zoek bent naar een nieuwe PES-uitdaging, dan is dit misschien de oplossing. In deze DLC sleep je je team als manager door het hele toernooi heen of word je een voetballegende op het veld als speler. En in de World Challenge-modus mag je aan de slag met het officiële Braziliaanse nationale elftal.
Add-on: Rocksmith 2014 – Nummerpack Matchbox Twenty (11,99 euro)
We gaan er geeneens meer grapjes over maken, dit zijn de nieuwe nummers: 3AM, Push, How Far We’ve Come, She’s So mean en Unwell. Zo.