Wekelijkse Xbox Live Update - Aliens en uitbreidingen

Article
donderdag, 21 maart 2013 om 15:50
xgn google image
Ja, het is weer tijd voor de Wekelijkse Xbox Live Update! Deze week aandacht voor een aantal uitbreidingen en monsterlijke arcadegames.
Een goed gevulde Xbox Live Update kunnen we jullie deze week aanbieden. Zo hebben we de arcadegames Giana Sisters en Alien Spidey in de aanbieding, beide spellen met een donker tintje. Demo’s ontbreken deze keer helaas, maar dat wordt goed gemaakt door een groot aantal uitbreidingen. Het tweede deel in de Tyranny of King Washington-DLC voor Assassin’s Creed III bijvoorbeeld. Of extra mappen voor Tomb Raider, mocht je graag de multiplayer spelen.
Arcade: Giana Sisters: Twisted Dreams (1200 MP)
Giana Sisters is een platformer met een ogenschijnlijk schattig uiterlijk. Met een druk op de knop verandert de wereld echter in een donkere, duistere omgevingen. Zoals te verwachten staat de omschakeling centraal in de gameplay. De hieronder staande launch trailer ziet er in ieder geval veel belovend en actievol uit, met grote dinosaurussen en uitdagende levels. Probeer het spel dus in ieder geval uit, is ons advies.
Arcade: Alien Spidey (800 MP)
Een tweede duistere game is Alien Spidey, waarin je het avontuur van het buitenaardse wezen Spidey volgt. De spin hoopt zijn verloren vriend Virgi op aarde te vinden, maar krijgt problemen met zijn ruimteschip in de atmosfeer en crasht hard op onze planeet. Vanaf dat moment is het onderzoeken geblazen op de onbekende aardbol om niet alleen Virgi te vinden, maar ook de onderdelen om het ruimteschip te repareren.
Add-on: Aliens: Colonial Marines – Bug Hunt (1200 MP)
De Aliens-game van ontwikkelaar Gearbox (en een heleboel andere studio’s) werd over het algemeen slecht ontvangen. Dat weerhoudt de studio echter niet van het uitbrengen van het eerste DLC-pakket, dat zich richt op een nieuwe multiplayermodus: Bug Hunt. De modus is een missiegedreven hordemodus die je met drie vrienden laat overleven terwijl talloze vijanden je aanvallen. De uitbreiding biedt tevens drie nieuwe mappen om Xenomorphs in kapot te schieten. Mocht je behoren tot de minderheid die van deze game heeft genoten, dan is dit pakketje wellicht wat voor jou.
Add-on: Assassin’s Creed III: The Betrayal (800 MP)
Het tweede deel in het DLC-drieluik The Tyranny of King Washington is eindelijk verschenen. Hier zien we Washington dronken van macht zijn verstand verliezen en veranderen in een dictator. Hoofdpersoon Connor probeert hem natuurlijk te stoppen en krijgt daarbij hulp van een ‘onverwachte bondgenoot’. Het eerste DLC-deel werd door ons goed ontvangen, dus wij hebben ook goede hoop voor dit nieuwe pakketje.
Add-on: Port Royale 3: Pirates and Merchants - Dawn of Pirates (400 MP)
Nu de nieuwe Assassin’s Creed een piraat in de hoofdrol heeft, kan dé ouderwetse schepensimulator natuurlijk niet achterblijven en dus komt het met een nieuwe piratencampagne. De uitbreiding geeft je een eigen hideout en laat je naar hartenlust schepen plunderen. Het doel is de grootste en meest beruchte piraat ooit te worden. Klinkt goed!
Add-on: Tomb Raider – Caves and Cliffs Map Pack (400 MP)
Tomb Raider is een uitstekende game, maar dat komt voornamelijk door de singleplayer. De multiplayer wordt over het algemeen beschouwd als ‘niet meer dan een extraatje’. Toch zullen de uitbreidingen voor de game zich op die modus richten, inclusief dit eerste uitbreidingspakket. We mogen namelijk drie nieuwe mappen verwelkomen die in alle modi te spelen zijn. Verwacht ondergrondse netwerken, een oud Japans dorpje en een bergachtig dorpje vol valstrikken.

Populair Nieuws