Nintendo eShop update: Punch-Out!! en Monster Hunter 3 Ultimate

Article
donderdag, 21 maart 2013 om 15:20
xgn google image
Deze week staat in Nintendo's eShop vooral in het teken van veel afprijzingen. Daarnaast kun je aan de slag met een nieuwe demo, retaildownload, Virtual Console titel en is er software te downloaden betreffende Monster Hunter 3 Ultimate voor een betere cross-platform ervaring.
Voor Monster Hunter 3 Ultimate, de game die morgen in de winkel verschijnt voor de 3DS en Wii U, is er de volgende software te downloaden: Monster Hunter 3 Ultimate Packet Relay Tool, dat je toestaat om met een Wii of Wii U LAN-adapter je 3DS-versie van de game online te spelen. Daarvoor moet dit wel de enige software zijn die op dat moment actief is op je Wii U.
Daarnaast kun je Monster Hunter 3 Ultimate Data Transfer Program downloaden. Deze applicatie maakt het mogelijk om opgeslagen data uit te wisselen tussen je Wii U en 3DS. Wanneer je de game voor beide platformen hebt, kun je hiermee dus altijd verder spelen op het punt waar je gebleven was, om het even op welk apparaat dat was. Zowel de Packet Relay Tool als het Data Transfer Program zijn gratis te downloaden.
3DS:
We beginnen met de gratis demo van HarmoKnight die je vanaf vandaag kunt downloaden op de 3DS. Deze muziekgame van Nintendo verschijnt volgende week als downloadbare game in de eShop. Bekijk hieronder een trailer van HarmoKnight:
Twee retailgames zijn vanaf deze week eveneens uit de eShop te plukken. Het gaat om Monster Hunter 3 Ultimate en My Foal 3D. Eerstgenoemde kost je €44,99. My Foal 3D kost €29,99.
Naast deze retailgames wordt nog de DSi-titel Bloons TD 4 toegevoegd. Deze torenverdedigingsgame van Goldfish kost je €5,- of 500 Nintendo Points. Tot slot kun je profiteren van een tijdelijke afprijzing van Pokédex 3D Pro. Deze titel ter waarde van €14,99 is tot en met 4 april €11,99.
Wii U:
Punch-Out!! Featuring Mr. Dream is een oude NES-game die je vanaf nu dus ook op je Wii U kunt spelen. Je hoeft je geen bult te vallen, want de game kost je slechts €0,30. Daarnaast kun je aan de slag met de retail downloads Monster Hunter 3 Ultimate en Need for Speed: Most Wanted. Beide kosten €59,99.
Dan sluiten we af met een flink aantal prijsdalingen voor de Wii U. Alle gelden tot en met 4 april, indien anders vermeld:

Populair Nieuws