Wekelijkse Xbox Live Update - Add-on editie

Article
donderdag, 09 januari 2014 om 11:00
xgn google image
Zoals elke week bespreken we in de Wekelijkse Xbox Live Update alle toevoegingen van de afgelopen week. Deze week ligt de nadruk op add-ons.
Helaas geen nieuwe games deze week, maar wel een hele sloot aan add-ons. Ga er dus maar goed voor zitten terwijl wij alle uitbreidingen bij langs gaan. En laten we hopen op een betere week!
Add-on: Magic 2014 – Deck 3 (2,99 euro)
Elke Magic-speler weet dat een nieuw deck vaak een hele nieuwe aanpak vereist. Een nieuw deck is daardoor erg interessant. Dit derde pakket probeert de boel op te schudden door het Warsmith Deck te introduceren, waarmee je artefacten kunt boosten. Het Hunting Season Deck richt zich juist op je monsters door deze onder andere te laten groeien.
Add-on: Yu-Gi-Oh’s Decade Duels Plus – Meerdere decks (elk 2,99 euro)
Als Magic-spelers nieuwe kaarten krijgen, mogen de Yu-Gi-Oh-spelers natuurlijk niet achterblijven. Dus komt de ontwikkelaar met een lading aan nieuwe kaartenpakketten. Het gaat om de volgende decks: ‘Returning to Mist Valley Pack’, ‘Ritual Victory Deck’, ‘Weapons of Power Deck’, ‘Reflection Destruction Deck’ en ‘Silent Levels Deck’.
Add-on: Saints Rov IV – Anime Pack (2,99 euro)
Ontwikkelaar Volition houdt van gekke wapens. Het was dan ook te verwachten dat de studio met een anime-uitbreiding komt, vol groteske wapens en ongepaste pakjes. Ja, een Cloud-achtig pakje is aanwezig, inclusief enorm zwaard en onmogelijk haar. Het verbaast ons eerlijk gezegd meer dat dit nog niet in de originele game zat, dan dat we de gekkigheid alsnog kunnen downloaden.
Add-on: Farming Simulator 2013 – Ursus Voertuigen (6,99 euro)
Laten we eerlijk zijn: wij hebben weinig verstand van landbouwkunde. We wisten dan ook niet dat Ursus een tractorbedrijf is. Spelers van Farming Simulator natuurlijk wel, en mogelijk schitterde het merk voor hen wel door afwezigheid. Maar niet langer! Met de aanschaf van dit pakket speel je overigens niet meteen alle apparatuur van Ursus vrij; die zal je gewoon in de in-game winkel moeten kopen.
Add-on: WWE 2K14 – Legends and Creation Pack (8,99 euro) + extra personages (gratis)
Elke sport heeft zijn helden, pioniers die hun sport op de kaart hebben gezet. En – als we Microsoft mogen geloven – bevat dit uitbreidingspakket die spelers. Het gaat om de volgende worstelaars: Bruno Sammartino, Jake “The Snake” Roberts, “Ravashing” Rick Rude en “The American Dream” Dusty Rhodes. Verder geeft een nieuwe aanpassingsuitbreiding je meer vrijheid en kun je nog verscheidene personages gratis downloaden.
Add-on: Rocksmith 2014 – Aerosmith pack (11,99 euro)
Altijd al Aerosmith willen leren spelen? Dan is dit je kans, want dit pakket bevat vijf nummers van de legendarische band, te weten Dream On, Legendary Child, Oh Yeah, Sweat Emotion en Same Old Song and Dance. Ubisoft belooft bovendien bij elk nummer een ‘nieuwe originele sound’. Maar wat we daar precies onder mogen verstaan, geeft de ontwikkelaar niet prijs. Daar moet je voor betalen. Gelukkig zijn de nummers ook afzonderlijk aan te schaffen voor 2,99 euro per stuk.