Wekelijkse Xbox Live - De E3-editie?

Article
donderdag, 12 juni 2014 om 19:00
xgn google image
Zoals te verwachten, gaat alle aandacht in gameland nu uit naar de E3. Ondertussen blijft Xbox Live gewoon online en dus kunnen er games verschijnen. Wat hebben jullie allemaal gemist? Wij zetten het op een rijtje.
Arcade: Blood of the Werewolf (6,99 euro)
Hoewel er deze week vrij weinig is verschenen, staat er tussen de nieuwe Xbox Live releases vreemd genoeg juist nu wel een nieuwe arcadegame. Het gaat hier om Blood of the Werewolf, waarin je de rol van Selena aanneemt; moeder, echtgenote en weerwolf.
Als je echtgenoot wordt vermoord, heb je maar één doel, zoals Kratos ons dat jaren geleden al duidelijk maakte. We hebben het natuurlijk over wraak. En wraak neem je in dit geval door klassieke platformactie met het nodige schop- en hakwerk.
Add-on: Rocksmith 2014 – Verschillende nummers (2,99 euro elk)
Even een kleine correctie: vorige week meldden we dat de nieuw verschenen Sum 41-nummers niet gebundeld waren in een voordelig nummerpack. Op moment van schrijven was dat ook zo. Nu is dat pakket alsnog verschenen. Datzelfde geldt waarschijnlijk deze keer niet, want we hebben drie nummers van verschillende artiesten, te weten Ain’t No Sunshine van Bill Withers, Sweet Dreams van Roy Buchanan en Funk #49 van James Gang.
Bill Withers op leeftijd

Populair Nieuws