Watch Dogs 2 Launch Event sfeerverslag - Ongezien worden gehackt

Article
maandag, 14 november 2016 om 15:31
xgn google image
Watch Dogs 2 is een grote najaarstitel voor Ubisoft en het Franse bedrijf zet er veel op in, zeker gezien het gemis van Assassins Creed dit jaar. Om de release van Watch Dogs 2 deze week te vieren, werden we uitgenodigd om af te reizen naar Dordrecht voor het Watch Dogs 2 Launch Event.
Eenmaal aangekomen in Dordrecht bleken we niet de enige uitgenodigde te zijn, want Ubisoft had in totaal zestig journalisten uit het hele land een uitnodiging gestuurd. In het hoofdkantoor van de fabrikant Trust stonden de verfrissingen al klaar en even later was het tijd om de start van het evenement in te luiden.
Watch Dogs 2 Launch Event sfeerverslag

Doldwaze dagen achter de pods

Met een korte presentatie en video, waarna de lichten op herkenbare wijze uitvielen, werd de avond geopend, waarbij het natuurlijk allemaal in het teken stond van Watch Dogs 2. En dat was duidelijk, want Ubisoft had een tiental pods opgesteld, waarbij de volledige versie van Watch Dogs 2 te spelen was. Het mag geen verrassing genoemd worden dat de pods binnen enkele seconden allemaal bezet waren en de controllers vastgehouden werden door gretige handjes.
Watch Dogs 2 Launch Event sfeerverslag

Twee verrassende gasten

Het pronkstuk was echter de grote 4K-televisie, met daarop een PlayStation 4 Pro aangesloten, waarop we meteen konden zien hoe Watch Dogs 2 speelt op de nieuwste variant van de PlayStation 4. En als je vond dat iemand te lang achter de enorme televisie zat, dan kon je dat goed duidelijk maken met de pluchen middelvingers die verspreid lagen op het Watch Dogs 2 Launch Event.
Een andere opvallende aanwezigheid was Deloitte, die een speciaal stukje software hadden meegenomen, want ongezien waren ze elke aanwezige aan het hacken. Op hun meegebrachte laptop kwamen af en toe webpagina’s langs, die open stonden op één van de telefoons van de onwetende journalisten.
Watch Dogs 2 Launch Event sfeerverslag

Watch Dogs 2 Launch Event - Hoe luidt ons oordeel?

Na een avond gezelligheid was het gros van de aanwezigen enthousiast geworden over Watch Dogs 2, maar hoe wij over de game denken kun je lezen in onze Watch Dogs 2 Review.

Populair Nieuws