Watch Dogs 2 hacks - 5 toffe manieren om ze te gebruiken

  Watch Dogs 2 is al een tijdje uit en iedereen heeft de tijd gekregen om alvast lekker bezig te zijn met de game. Watch Dogs draait om het hacken, en er zijn veel verschillende manieren om in de game te hacken. In deze special worden 5 toffe Watch Dogs 2 hacks uitgelegd!

  De lijst van Watch Dogs 2 hacks is groot. Zo heb je een heel menu waar je met vaardigheden bepaalde hacks kunt vrijspelen. Daarnaast heb je ook verschillende toffe manieren om in missies te hacken.Voor deze special worden 5 toffe manieren behandeld om je hackskills op uit te testen. Deze Watch Dogs 2 hacks moet je zeker een keer uitproberen, want ze zorgen voor te gekke lol!

  5. Robot hack

  In Watch Dogs 2 staat technologie op nummer 1. In de game heb je ook bepaalde robots die op plekken rondrijden. Deze robots kun je hacken, en daar zijn leuke dingen mee te doen. De robots kun je pas hacken als je de Robot Exploits app hebt ontgrendeld.

  Een van de leuke dingen van de Robot Exploits app is dat je ervoor kunt zorgen dat een Robot in dansmodus gaat. Met deze dansmodus draait de robot keiharde muziek en daardoor gaat iedereen in de omgeving bij de robot staan. Dit is een perfecte afleiding om een geheime kamer te betreden zonder de bewakers uit te hoeven schakelen.

  De Robots hebben nog een andere leuke functie als je ze hackt: de love functie. Met deze hack zorg je ervoor dat de robot verliefd raakt en dus niet meer goed werkt. De robot gaat dan achter de personen aan die jouw lastigvallen.

  Helaas wordt de robot wel neergeschoten als bewakers zien dat hij niet doet waar hij voor gemaakt is. Dit werkt natuurlijk wel als uitstekende afleiding en dat maakt het een van de betere Watch Dogs 2 hacks!

  4. Criminelen en bendeleden

  Soms is het gewoon leuk om een systeem volledig te misbruiken. Dat kan in de Social Engineering Skill. In deze skill kun je onder andere voor een gang oorlog zorgen door de skill Gang War te gebruiken.

  Met de Gang War skill roep je de sterkste leden van een bende op om een doel uit te schakelen. Ideaal om je te helpen met veel tegenstanders of om voor afleiding te zorgen.

  Een andere leuke mogelijkheid in deze Social Engineering skill is om een arrestatiebevel op een persoon te zetten. Met de Suspect Located skill kun je namelijk een arrestatiebevel of een criminele status op een bepaalde persoon zetten. Hierdoor komt de politie naar je locatie toe om deze persoon te arresteren. Kies een willekeurig persoon, gebruik deze hack en je krijgt gegarandeerd grappige momenten.

  3. Auto's hacken

  Een van de nieuwe mogelijkheden in Watch Dogs 2 is het hacken van auto’s. Je kunt namelijk auto’s van een afstand besturen en dat kan voor hilarische momenten zorgen.

  In het begin van de game is het al mogelijk om auto’s in bepaalde richting te laten rijden. Dit is niet alleen leuk om chaos in de stad te creëren, maar ook om bepaalde vijanden uit te schakelen! Zo kunnen auto’s erg handig zijn om bepaalde missies te voltooien.

  Mocht je wat meer upgrades hebben en wat verder in de game zitten, dan kun je een uitbreiding van deze hack ontgrendelen. Deze uitbreiding heet Massive Vehicle Hack en hiermee kun je twee dingen doen. Ten eerste kun je tijdens het lopen complete chaos creëren door alle auto’s tegelijk te hacken. Hierdoor vliegen alle auto’s in de buurt tegen elkaar aan en is er een enorme ravage.

  De tweede functie van de Massive Vehicle Hack is te gebruiken als je in een auto rijdt. Je kunt dan alle auto’s om je heen hacken zodat er een pad vrijkomt waar jij door heen kunt rijden. Ideaal dus om je ontsnappingsplan te voltooien en dit maakt het zeker een van de tofste Watch Dogs 2 hacks.

  2. ATM Hack

  Naast de main story heb je ook een aantal kleinere zijmissies die je kunt voltooien. In deze missies zijn ook een aantal nieuwe Watch Dogs 2 hacks te vinden. Een van die missies heet Bottom Dollar en in deze missie hack je pinautomaten. Dit is misschien wel een van de grappigste Watch Dogs 2 hacks.

  Tijdens de zijmissie kruip je in de camera van een pinautomaat. Iedere keer komt er een persoon geld opnemen van deze automaat. Aan jou de taak om te kiezen wat je wilt doen, geef je de persoon gewoon zijn geld, of maak je zijn leven moeilijker door het geld bijvoorbeeld aan een goed doel te doneren of door het alarm af te laten gaan.

  De keuze ligt bij jou en het levert hilarische momenten op met de personen die geld proberen op te nemen.

  1. Ultieme systeem crash

  Deze functie is bekend van Watch Dogs 1, maar dat maakt het niet minder gaaf. Met deze functie kun je voor een complete blackout zorgen. Tijdens een blackout gaan alle elektrische dingen in een omgeving uit. Alles gaat uit waardoor dit unieke manieren geeft om je doel te voltooien.

  Zo kun je namelijk als je wordt gezocht door de politie, voor 30 seconden even alle lichten uitdoen zodat je rustig kunt ontsnappen. Daarnaast kun je de functie gebruiken om bepaalde camera’s of andere elektrische apparaten uit te schakelen zodat je het obstakel rustig kunt passeren.

  Lijkt je de watch dogs 2 hacks ook zo tof en wil je er meer over weten? Lees dan onze review!

  Wat vind jij een toffe Watch Dogs 2 hacks?

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.