Wat zijn jouw favoriete Thief momenten?

Article
dinsdag, 18 februari 2014 om 18:00
xgn google image
Sluipen door de duisternis, een sleutelbos weggraaien van de riem van een bewaker om vervolgens een kluis open te maken en de hele buit mee te nemen. De Thief-reeks kent een aantal bijzondere momenten en ook de redactie van XGN heeft er een paar. Toch vragen wij deze vraag aan jullie: wat zijn jullie meest memorabele Thief momenten?
In 1998 imponeerde Looking Glass Studios de game-industrie door Thief: The Dark Project af te leveren. Het begrip stealth kreeg toentertijd een nieuwe betekenis. Een game waarin het stiekem rondsluipen, zo min mogelijk lawaai maken en natuurlijk niet worden opgemerkt hoog in vaandel stonden.
Voor deze stemronde maken wij geen gebruik van een poll. Waarom? Omdat ieder memorabel moment namelijk anders is. Elke gamer zal anders naar een bepaalde situatie kijken en iets anders voelen bij een gedeelte in één van de drie games. Daarom vragen wij aan jullie om jullie meest memorabele Thief moment te noteren en te zeggen waarom dit moment zo’n grote invloed op je heeft gehad.
Laat jouw favoriete Thief herinnering in de reacties hieronder achter en wij halen de beste tien eruit! Je kunt tot en met 24 februari je reactie achterlaten.