Wat worden de gratis Xbox Live Games with Gold voor april 2020?

  Elke maand is het feest, want dan krijgen Xbox Live Gold leden gratis games toebedeeld. Welke games dat komende maand worden, is nog niet bekend. Daar moeten we nog even op wachten tot de laatste week van de maand. Wat worden de gratis Xbox Live Gold Games with Gold voor april 2020?

  DmC: Devil May Cry

  In juni komt Bleeding Edge uit. Nu is dat nog een paar maanden weg, maar Ninja Theory is al druk met bèta’s rondom de game. Xbox bezitters kunnen al even het strijdvel op in de game en daarom denken wij dat Microsoft nog wat meer aandacht aan de studio wil geven. Bijvoorbeeld met een andere game uit de studio die een heerlijke basis heeft, DmC: Devil May Cry. In deze game kruip je in de huid van een alternatieve versie van Dante, de protagonist uit de voorgaande delen. Met zijn zwaard en zijn befaamde pistolen Ebony en Ivory gaat hij op pad om demonische konten te schoppen.

  Zouden wij komende maand deze avonturen in de Xbox Live Games with Gold update krijgen? We zijn benieuwd!

  Resident Evil 2

  Microsoft zou deze maand zomaar eens Raccoon City als achtergrond neer kunnen zetten van de Xbox Live Games with Gold voor april 2020. Het is tenslotte de maand waarin de remake van Resident Evil 3 uitkomt, plus dat er buiten in de echte wereld nu van alles speelt rondom het coronavirus. Of moeten we zeggen het C-virus?

  Alle gekheid op een stokje, een virus is wat de gebeurtenissen in Resident Evil tot gevolg heeft. Mensen die in zombies veranderen en ergere dingen komen in de franchise naar voren. Het tweede deel in de serie laat je dat van dichtbij meemaken als je de straten van Raccoon City op moet en geconfronteerd wordt met allerlei eng gespuis. Zou deze game gratis te spelen zijn in de komende maand?

  Tricky Towers

  Microsoft brengt iedere maand ook een wat kleinere game gratis naar de Games with Gold dienst. Wij denken dat dat dit keer een puzzelgame, namelijk Tricky Towers. In april komt namelijk Moving Out, een andere puzzelgame met dezelfde essentie uit en Tricky Towers is daar een ideale aanvulling op. In Tricky Towers is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke toren te stapelen. Dat doe je met allerlei gekke blokken en voorwerpen. Valt je toren om? Dan ben je af. Tricky Towers is een erg vermakelijke game als je alleen speelt, maar wordt nóg leuker met zijn vieren!

  Wat worden de gratis Xbox Live Games with Gold voor april 2020?

  Dit worden volgens ons een aantal gratis games voor de maand april 2020. Microsoft komt altijd met een paar titels voor Xbox One bezitters, maar vergeet daarbij de Xbox 360 gamers niet. Die krijgen namelijk ook steevast een paar games gratis. Welke games denk jij dat er deze maand te spelen zijn? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

  Resident Evil 2 Remake

  Verkijgbaar vanaf 25 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.