Wat worden de gratis Xbox Games with Gold voor november 2020?

Article
maandag, 26 oktober 2020 om 19:00
halo 4 multiplayerf1570982050
November staat voor de deur en daarmee komt de release van de Xbox Series X en S erg dichtbij. Dat weerhoudt Microsoft er niet van om ons straks weer een paar toffe games gratis mee te geven. Sterker nog, wij denken dat Microsoft aftrapt met een paar toffe Xbox Games with Gold titels voor november om het Xbox Series X tijdperk in te luiden!

Halo 4

De eerste game die we komende maand cadeau krijgen is volgens ons Halo 4. Dit is de op een na laatste game in de franchise. De game neemt ons mee naar vijf jaar na de gebeurtenissen uit Halo 3. Het heelal is wederom in gevaar en de enige die de dreiging kan stoppen lijkt Master Chief te zijn.
Met een nieuw arsenaal kruip je in de huid van de iconische held en dat die je niet alleen in de singleplayer modus. De game kent namelijk ook een uitgebreide multiplayer, waarin je in verschillende modi tegen elkaar kunt strijden! Halo 4 kwam uit voor de Xbox 360 en zal in de Game with Gold volgens ons uitkomen voor zowel de 360 spelers als de Xbox One spelers.
halo componist ontslagen 55506

Halo 5

De tweede game blijft in dezelfde franchise hangen, namelijk Halo. Volgens ons maakt Microsoft het gemis van Halo Infinite als releasegame in november goed met zowel Halo 4 als Halo 5. Halo 5 is de laatste Halo game die we op Xbox mochten verwelkomen en combineert wederom een sterke storymodus vol epische gevechten met een ijzersterke multiplayer.
De multiplayer is nog uitgebreider dan in de voorgaande Halo games en dat betekent meer knallen tegen mensen van over de hele wereld op 15 multiplayer maps. Daarnaast is er een geheel nieuwe multiplayer modus genaamd Warzone. Hierin speel je met 24 spelers tegen elkaar waarin een gevecht tussen Covenant, Forerunners en Spartans uitgevochten wordt voor eens en voor altijd!
forza motorsport 7 demo nu beschikbaar op xbox one en pc 118393

Forza Motorsport 7

Microsoft wist hoge ogen te gooien met de teaser van de komende Forza Motorsport game: Forza Motorsport 8. We zullen nog even moeten wachten tot februari 2021 voordat die game uitkomt, maar dat zal Microsoft er volgens ons niet van weerhouden om een toffe racegame naar de Xbox Games with Gold line-up van November 2020 te brengen.
Die game is volgens ons Fora Motorsport 7. Deze game zal er op de Xbox Series X ontzettend goed uitzien en dat mogen we volgens ons komende maand ervaren. Met meer dan 800 bolides, dynamisch weer, ruim 30 tracks en allerlei mogelijkheden om je wagen aan te passen, wordt dit een mooie aftrap voor de Xbox Series X!
fable ii 2f1587113578

Fable II

Een andere game die we komende maand volgens ons gratis krijgen is Fable II. We mochten eerder al aan de slag met Fable III en Fable Anniversary, maar Fable II is nog niet voorbij gekomen als Game with Gold. November gaat daar verandering in brengen denken wij. Microsoft heeft op die manier bij de aftrap van de Xbox Series X niet alleen een ijzersterke line-up van nieuwe games, maar ook een hele berg toffe gratis games die iedereen naar de Xbox lokken als een mot naar een lamp.
Fable II brengt een heel nieuw avontuur naar Albion, waarin je wederom het lot over je karakter zelf in handen hebt. Je kunt op iedere stap van je weg kiezen tussen goed en kwaad, maar let wel goed op de gevolgen. Als je voor het kwade kiest verandert dat namelijk naarmate je vordert de manier waarop de wereld naar je kijkt. Sterker nog, je karakter zal compleet anders ogen dan wanneer je voor het goede gaat. Wat voor pad ligt er op jou te wachten in Albion?

Populair Nieuws