Wat worden de gratis Xbox Games with Gold van juli 2020?

Article
maandag, 22 juni 2020 om 12:00
forza horizon 4f1619599041
De maand juli staat weer voor de deur. Dat betekent nieuwe gratis games voor abonnees. Waar we al voorspelden wat de PS Plus games voor juli 2020 worden, doen we dat voor de Xbox Games with Gold ook. Deze games verwachten wij in de line-up te zien!

Forza Horizon 4

De eerste game die wij in de Xbox Games with Gold line-up voor juli 2020 verwachten is Forza Horizon 4. De komende maand komen er flink wat racegames naar de Xbox One. Zo kunnen we bijvoorbeeld met F1 2020 en Dirt 5 aan de slag in aanloop naar de release van de Xbox Series X versies hiervan.
Een game die zich nog niet heeft laten zien is Forza. Wij verwachten dat die franchise de komende weken de kop op steekt voor de next-gen console en dat Forza Horizon 4 als gratis game een voorproefje gaat vormen.
tony hawks pro skater 5 details onthuld 75469 3

Tony Hawk’s Pro Skater 5

Binnenkort kunnen we natuurlijk aan de slag met een ‘nieuwe’ skategame Tony Hawk’Pro Skater 1 + 2. Deze game bundelt de remakes van de eerste twee pro skater games in een nieuw jasje. Daarnaast komt komende maand de game Skater XL uit. Om het skateboardfeest compleet te maken kan Tony Hawk niet ontbreken.
Daarom denken wij dat we in juli aan de bak mogen met Tony Hawk’s Pro Skater 5. Dit is de laatste game uit die franchise. De game was bij release niet de beste uit de serie, maar dat werd gaandeweg opgelost met patches en updates. Daarnaast kwamen onder andere Lil Wayne en de Turtles naar de game als extra content.
pic1 largef1592812920

Transformers Devastation

Voor iedereen die zit te achten op de nieuwe Transformers game die onderweg is, komt Microsoft deze maand naar verwachting met een zoethouder. Die zal er in de vorm van Transformers Devastation zijn. Deze game van Platinum Games uit 2015 liet je in de bekende cartoon-stijl het verhaal van de Transformers volgen die Megatron wederom proberen te stoppen. De game werd overwegend positief ontvangen door de Bayonette achtige gameplay.
Mocht Transformers Devastation nou niet gratis worden, kun je de game altijd kopen via Nedgame. Koop Devastation hier.
rare replay review een zeldzaam goede prestatie 76371

Rare Replay

De laatste verwachting die wij hebben voor de Xbox Live Games with Gold van juli 2020 is de Rare Replay Collectie. Gezien Microsoft de komende maanden met heel veel nieuws rondom next gen games komt is het wellicht tijd om eens terug te blikken naar de game van een van de studio’s. Die studio is volgens ons Rare, die tijdens de komende Xbox Inside uitzending ongetwijfeld ook wat te melden zal hebben over een nieuwe game. Wij zijn benieuwd wat dat is, maar hopen intussen ook met de collectie oude games aan de slag te mogen!