Reageer en Win: 3x DVD van Seven Worlds One Planet

Article
vrijdag, 15 mei 2020 om 16:00
seven worlds one planetf1589549677
Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe Reageer en Win, waarin we drie keer de DVD van Seven Worlds One Planet weggeven. Natuurlijk maken we ook bekend wie de winnaar is van vorige week!

Winnaar afgelopen week

Vorige week konden jullie kans maken op de Trust GXT 414 Gaming Headset. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.
De winnaar van de Trust GXT 414 Gaming Headset is geworden... casiba842!
Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

Reageer en Win – 3x DVD Seven Worlds One Planet

Deze week kun je op XGN.nl kans maken op één van de drie DVD's die wij weggeven van Seven Worlds One Planet, in samenwerking met Just Entertainment. Seven Worlds One Planet is de nieuwe natuurdocumentaire van de BBC, uiteraard met het commentaar van de legendarische Sir David Attenborough. In elke aflevering wordt één van de zeven continenten die onze planeet rijk is uitgelicht. Het avontuur begint met Azië en eindigt met de zeer diverse flora en fauna die Afrika rijk is. Een documentaire die een lust voor het oog is.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws