Wat wil jij zien in Breath of the Wild 2? - XGN Doe Mee

  De E3 barstte vorige week los en is nu alweer klaar. We zagen deze week veel nieuwe titels voorbijkomen, met enkele grote verrassingen. Eén van die verrassingen was van Nintendo en dat het bedrijf al bezig is met een opvolger voor Breath of the Wild. Rest ons de vraag: wat wil jij zien in Breath of the Wild 2? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij ontzettend benieuwd naar jullie meningen rondom Destiny 2. Bungie liet namelijk weten dat de basisversie van de game ­free-to-play gaat worden. DLC die al voor de titel verschenen is, zoals Curse of Osiris en Warmind, behoren ook tot die basisgame. De meesten zijn het er wel over eens dat het een slimme zet van Bungie is, zoals Gipetto al meldt:

  Gipetto – Level 8

  Door y1 free to play te maken en daarbij alle overige werelden beschikbaar te maken voor free-roaming, kan bungie alleen maar meer spelers verwachten. De vaste playerbase hebben ze toch al dus voor hun is het een zeer goede strategische zet.

  Het is inderdaad mogelijk dat meerdere gamers die nog niet met Destiny 2 in aanraking zijn gekomen, nu juist worden getrokken door de game. De hamvraag blijft dan wel of Bungie een juiste balans weet te vinden tussen deze nieuwe spelers en de vaste spelers, die nog steeds elke dag Destiny 2 spelen. Want die balans vinden is een lastige klus.

  Goed, Destiny 2 wordt natuurlijk in de gaten gehouden, maar voor nu richten wij onze pijlen op de E3. Afgelopen week was het weer zover en lieten vele gamestudio’s zien wat zij in petto hebben voor de komende jaren. Microsoft bevestigde een nieuwe Xbox, die de naam Project Scarlett draagt, en liet vele games zien, net zoals Ubisoft en Bethesda.

  Maar misschien de grootste verrassing is toch wel de bevestiging van Nintendo, want het bedrijf liet weten dat er een vervolg voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild in ontwikkeling is. En dat lijkt ons een mooi moment om te vragen:

  Wat wil jij zien in Breath of the Wild 2?

  De teaser van het project toont een duistere zijde van het verhaal en gaat misschien wel over de kerkers onder Hyrule Castle. Maar dat is allemaal nog speculatief en naar alle waarschijnlijkheid duurt het nog wel een tijdje voordat Breath of the Wild 2 op de Switch speelbaar is; de XGN Doe Mee denkt pas vanaf 2021.

  Maar wat wil jij zien in Breath of the Wild 2? Wil jij meer kleine kerkers zien, zoals in Breath of the Wild, of juist meer van de immense kerkers uit voorgaande Zelda-titels? En moet Zelda niet misschien een keer de mantel dragen als speelbaar personage?

  Genoeg om over te discussiëren dus! Laat jouw mening in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM jij dat juist vindt. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.