De beste PS4 exclusives voor 2020 - Games om volgend jaar naar uit te kijken!

  Sony heeft geen haast met de PlayStation 5. Het is dan ook geen wonder dat er in de komende maanden, en zelfs in 2020, nog gewoon games blijven verschijnen voor PlayStation 4. Een aantal daarvan zijn exclusief voor Sony’s platform. Dit zijn de beste PS4 exclusives voor 2020.

  Square Enix

  3. Final Fantasy VII Remake (timed exclusive) - 3/3/2020

  Wie al jaren wacht op Final Fantasy VII Remake kan nu eindelijk een datum op zijn of haar kalender markeren. Vlak voor de aanvang van E3 2019 werd namelijk bekend dat de remake van deze klassieker in het eerste kwartaal van 2020 uit zal komen. Op 3 maart om precies te zijn. Dat is nog maar 263 nachtjes slapen!

  Final Fantasy VII Remake zal niet PS4 exclusive blijven. Het is een zogeheten timed exclusive. De game komt eerst naar PlayStation en is daar een tijdje exclusive. Maar na verloop van tijd zal hij ook op andere platforms verschijnen. Het is dus geen ramp als je geen PlayStation hebt, maar de grootste Final Fantasy fans zullen deze game beschouwen als één van de belangrijkste PS4 'exclusives' voor 2020.

  PlayStation

  2. Persona 5 Royal - 2020

  Persona 5 Royal is Persona 5, maar dan groter en (waarschijnlijk) beter. In Japan komt de game dit jaar nog uit, maar in het westen verschijnt hij pas in de loop van 2020. Een precieze datum is nog niet bekend. Hoe lang we in het westen nog moeten wachten is voornamelijk afhankelijk van wanneer de lokalisatie af is.

  Die lokalisatie kan niet rechtstreeks overgenomen worden uit de standaard versie van Persona 5. Er is namelijk veel nieuwe content. Een extra lid van the Phantom Thieves, bijvoorbeeld. Ook het verhaal wordt uitgebreid met een derde semester. Reden genoeg dus om Persona 5 Royal te spelen, ook als je de originele Persona 5 al ervaren hebt.

  PlayStation

  1. The Last of Us Part II - 2020

  The Last of Us Part II is nog niet bevestigd voor 2020, maar een 2019 release wordt steeds onwaarschijnlijker. Daardoor komen we al snel in 2020 uit, want een release nog later lijkt vrijwel uitgesloten. The Last of Us was een grote hit, dus het tweede deel zal ongetwijfeld groot zijn wanneer het uitkomt.

  Het verhaal van The Last of Us Part II wordt nog grotendeels geheim gehouden. Fans van het eerste deel hoeven zich voorlopig dus geen zorgen te maken over spoilers. Wat we weten is dat zowel Joel als Ellie terug zijn en dat de game zich vijf jaar na het origineel afspeelt. Meer details over de game en zijn releasedatum volgen waarschijnlijk in de loop van dit jaar.

  Dit zijn de beste PS4 exclusives voor 2020

  Spreken de PS4 exclusives voor 2020 je aan? Naar welke kijk je het meest uit? Misschien hoop je dat er nog meer aangekondigd wordt, of vind je het tijd worden dat de PS5 uitkomt. Laat in de reacties weten wat jij van het aanbod PS4 exclusives voor 2020 vindt!

  Persona 5 Royal

  Verkijgbaar vanaf 31 march 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.