Wat we weten over de toekomst van CD Projekt Red

  CD Projekt Red is één van de populairste gameproductie bedrijven ter wereld. Met een paar hele grote titels wisten zij de show te stelen. Vooral The Witcher 3 was een groot succes. Recentelijk kwam haar tweede gigantische game uit, Cyberpunk 2077, maar deze ging niet zo goed als verwacht. Vandaag gaan wij bespreken wat we de komende jaren kunnen verwachten van het bedrijf.

  Cyberpunk oplossen

  Cyberpunk 2077 zou de grootste game van 2020 worden. De hype rond de game was gigantisch en iedereen verwachtte een spel die de wereld zou laten ontploffen. Helaas viel dit enorm tegen. Hoewel de game al meerdere keren uitgesteld werd, zat Cyberpunk 2077 vanaf het begin af aan bomvol met allerlei bugs en glitches. Het werd zelfs zo erg dat de game uit de PlayStation Store verwijderd werd en de mensen die het gekocht hadden een refund aangeboden kregen. Momenteel zal het oplossen van deze bugs de grote prioriteit zijn van CD Projekt Red, want Cyberpunk 2077 heeft nog altijd enorm veel potentie.

  Het verhaal van de game is ongelofelijk goed, maar het spel is voor velen bijna onspeelbaar. Zelfs op de PC is het verder spelen moeilijk, aangezien er ook een glitch bestaat waarin save games niet opgeslagen worden. In de komende maanden zal CD Projekt Red hard bezig zijn met het oplossen van deze problemen.

  Cyberpunk online

  Eigenlijk zou Cyberpunk 2077 gelijk een multiplayer mogelijkheid krijgen, maar CD Projekt Red besloot dat er eerst op de singleplayer modus van de game gefocust moest worden. Hierom werd al voor de release van Cyberpunk aangegeven dat de online modus uitgesteld werd. Ongetwijfeld zal dit het eerste zijn waar CD Projekt Red zich op focust na het volledig afronden van Cyberpunk 2077.

  Nieuwe games

  Na het oplossen van Cyberpunk, zal CD Projekt Red ongetwijfeld gaan beginnen met een nieuwe grote titel. De kans zit er dik in dat dit The Witcher 4 zal zijn. Dat deze game gaat komen is al bevestigd door het bedrijf, maar wanneer is nog niet precies duidelijk. The Witcher 3: Wild Hunt werd een gigantisch succes en wordt door velen zelfs beschouwd als de beste RPG ooit, dus de vraag naar een vierde game is erg groot. Hierom durven wij ervan uit te gaan dat dit het volgende project zal zijn van het bedrijf.

  Netflix

  En nu?

  We zullen de komende tijd ongetwijfeld nog een hoop horen van CD Projekt red. Het bedrijf heeft nog een hoop werk voor de boeg, wat gerust nog wel wat tijd zal gaan kosten. Wij hopen natuurlijk ontzettend dat de huidige problemen zo snel mogelijk opgelost kunnen worden, want aan de pure kwaliteit van hun games valt eigenlijk niet te twijfelen. Ook Cyberpunk 2077 zal, zodra het beter speelbaar is, ongetwijfeld een succes worden. Wij kunnen niet wachten!

  Wat hopen jullie in de komende jaren te zien van CD Projekt Red? Denken jullie dat Cyberpunk 2077 nog een succes kan worden? Laat ons jullie mening weten met een reactie!

  The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition

  Verkijgbaar vanaf 15 october 2019

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.