Kaarten voor de Destiny 2 launch party winnen? [Reageer & Win]

Article
vrijdag, 18 augustus 2017 om 10:48
xgn google image
In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Win dit keer kaarten voor de awesome launch party van Destiny 2 in Amsterdam! En kijk snel wie de winnaars zijn van de exclusieve Ubisoft t-shirts uit de vorige aflevering in de video hierboven!
Vorige week kon je toffe t-shirts winnen van nieuwe Ubisoft games. Bekijk snel de video hierboven om te zien of jij binnenkort in zo'n kek shirt rondloopt! Heb je gewonnen? Stuur dan even een email met je adresgegevens naar [email protected].

Destiny 2 launch party - jij kan erbij zijn!

Binnenkort komt de nieuwe Destiny uit en dat moet gevierd worden! Bij de Melkweg in Amsterdam vindt op 5 september de launch party van deze game plaats en jij kunt erbij zijn. We geven namelijk kaarten weg voor dit toffe evenement waarbij je in leuk gezelschap de game kunt spelen die je vervolgens met een goodiebag mee naar huis krijgt. Meedoen dus!

Hoe win je?

Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op toegang voor deze awesome launch party in Amsterdam!

Like en volg ons op Facebook en Twitter!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!
Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account.

Populair Nieuws