Top 5 beste draadloze oordopjes - Losgaan met je favoriete muziek

  Steeds meer smartphone-ontwikkelaars zeggen vaarwel tegen de 3.5mm-aansluiting. Vandaar dat draadloze oordopjes steeds populairder worden. Maar welke moet je kiezen met al die keuze die je hebt? Zoek niet verder, want wij hebben hier de top 5 beste draadloze oordopjes op een rijtje gezet.

  Er is inmiddels een enorm aanbod aan draadloze audio-apparaten. Je kunt kiezen voor een draadloze koptelefoon, maar dus ook voor draadloze oortjes. Tijdens de koude winterdagen is het toch wel lekker om een muts op te zetten en dit gaat het beste over je oordoppen heen. Een koptelefoon kan kapot gaan wanneer het sneeuwt, dus kun je beter gaan voor een van de producten in deze lijst met de beste draadloze oordopjes.

  5. Apple AirPods

  We trappen deze lijst met draadloze oortjes af met de enige echte AirPods van Apple. Er is een hele duidelijke reden waarom dit product niet hoger staat in deze lijst met de beste draadloze oordopjes. Ze zijn namelijk ontzettend duur; bijna 180 euro. Er staan duurdere oordopjes in deze lijst, maar die zullen de Apple AirPods ruimschoots overklassen qua geluid.

  Wel zijn de nieuwste Apple AirPods tegenwoordig ook geschikt voor Android-apparaten. De kwaliteit van de Apple oordopjes is goed, maar zeker niet geweldig. Daarvoor kun je toch echt beter kiezen voor de andere producten in deze lijst met de beste draadloze oordopjes.

  4. Bose SoundSport Free

  Wanneer je namelijk iets meer geld betaalt, kun je de Bose SoundSport Free aanschaffen. Deze draadloze oordoppen van Bose kosten namelijk 179 euro, maar dan krijg je wel een stuk meer kwaliteit dan met de oortjes van Apple. Het ontwerp is waterbestendig dus wanneer het regent, kun je de oordoppen gebruiken. Dat is enorm handig, want het zou zonde zijn als je investering van bijna 180 euro (letterlijk) in het water valt.

  De oordoppen gaan ongeveer vijf uur mee, maar er wordt ook een speciale opbergtas meegeleverd. Hiermee kun je de oordoppen twee keer opladen, waardoor je nog eens tien uur kunt genieten van jouw favoriete afspeellijsten. Wanneer je de Bose SoundSport Free oordopjes tien minuten oplaadt, kun je weer 45 minuten luisteren.

  3. Jabra Elite 65t

  De Jabra Elite 65t staat op de derde plaats in deze lijst met de beste draadloze oordopjes. Het audio-merk brengt de laatste jaren verschillende uitstekende audio-producten op de markt. Het grote voordeel van de Jabra Elite 65t is de accuduur. De verschillende producten in deze lijst met de beste oordopjes gaan gemiddeld ongeveer vijf uur mee. Maar dat geldt zeker niet voor de Jabra Elite 65t. Deze oordoppen gaan namelijk ruim 15 uur mee. Hierdoor kun je zelfs tijdens transatlantische vluchten genieten van jouw favoriete muziek.

  Daarnaast zullen de oordopjes door de vorm niet zomaar uit je oor vallen. Draadloze oordoppen zijn namelijk nogal klein, waardoor je ze snel kwijt raakt, wanneer ze uit je oor vallen. Het geluid is prachtig en zeker beter dan de voorgaande oordopjes in deze lijst. Daarnaast zijn de Jabra Elite 65t een stukje goedkoper dan de andere oordoppen in deze lijst, want ze kosten ongeveer 149 euro.

  2. Sennheiser Momentum True Wireless

  Sennheiser is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van audio. Het merk kan dan ook niet ontbreken in deze lijst met de beste draadloze oordopjes. We zullen maar meteen met de deur in huis vallen, want de prijs is maar liefst 299 euro. Maar dan koop je wel een van de beste draadloze oordopjes die er op dit moment beschikbaar zijn.

  De accuduur is namelijk 12 uur, waardoor je de oordopjes in bijna iedere situatie kunt gebruiken zonder dat ze leeg gaan. Daarnaast is de Sennheiser Momentum True Wireless spatwaterdicht. Ideaal voor iedere situatie dus. Of je nu wil gaan sporten of een lange vlucht voor de boeg hebt; de Sennheiser Momentum True Wireless zijn uitstekende oordoppen.

  1. Samsung Gear IconX 2018

  Dan zijn we aangekomen bij de nummer één in deze lijst met de beste draadloze oordopjes. De Samsung Gear IconX biedt namelijk net een beetje extra in vergelijking met de andere oortjes. Iedereen is namelijk gewend dat je zelfs tijdens het fitnessen of hardlopen je smartphone mee moet nemen om muziek te luisteren. Maar dat is met de Samsung Gear IconX verleden tijd.

  Dit apparaat wordt namelijk een standalone mediaspeler genoemd. Dat wil zeggen dat je muziek uploadt vanaf je smartphone. Daarna kun je meerdere afspeellijsten maken en je favoriete nummers voor in de sportschool afspelen. Zo kun je je volledig focussen op jouw workout, omdat je niet wordt afgeleid door alle verschillende social media die we tegenwoordig gebruiken. De oordopjes zijn beschikbaar in zwart, zilver en roze.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.