Wat vinden jullie de beste Final Fantasy game? [poll]

  Met de release van Final Fantasy XII The Zodiac Age vroegen wij ons af wat jullie de beste Final Fantasy game vinden. Hieronder hebben wij de Final Fantasy games op een rij gezet. Stem nu op je favoriet!

  De Final Fantasy gamereeks bestaat al enorm lang. De originele Final Fantasy verscheen in 1987 als eerst voor Nintendo Entertainment System (NES). Vorig jaar zagen wij de release van Final Fantasy XV, alweer het vijftiende deel uit de franchise. In onze Final Fantasy XV review prezen wij de combat die meegaat met zijn tijd en de grote hoeveelheid content.

  De franchise is zo populair dat ook remakes van oude games aan bod komen. Zo zagen wij deze maand de release van Final Fantasy XII The Zodiac Age.

  The Zodiac Age is een HD remaster van het twaalfde deel in de franchise. The Zodiac Age is niet zomaar een simpele remake, maar bevat een hoop nieuwe features. Zo is er een nieuwe speed mode en bevat de game een nieuw Zodiac Job systeem. Dit is een personage-voortgangssysteem met 12 jobs in totaal.

  Stem op de beste Final Fantasy game!

  Naast alle 'hoofdgames' hebben we ook een paar spin-offs aan de poll toegevoegd, zoals Final Fantasy X-2. De franchise is in volle toeren en belooft ons ook in de toekomst meer games te brengen. Zo verschijnt volgend jaar de Final Fantasy VII Remake, exclusief voor PlayStation 4.

  Laat ons hieronder weten welke Final Fantasy game je altijd is bijgebleven.

  Final Fantasy XII The Zodiac Age

  Verkijgbaar vanaf 11 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.