Reageer en Win - Diablo 3 + goodies

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om mooie prijzen te winnen. Wij geven iedere week een game of andere leuke spullen weg die je met een toffe reactie op XGN.nl kunt winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van LEGO Worlds uit de vorige aflevering in de video hierboven!

  Vorige week kon je LEGO Worlds voor de Xbox One winnen, de laatste uit de inmiddels langlopende LEGO-franchise. Bekijk snel de video hierboven om te zien of je tussen de geluksvogels zit die binnenkort deze game in de brievenbus mogen verwachten!

  Reageer en Win Diablo 3 met vette goodies!

  Diablo 3 draait inmiddels al weer een tijdje mee, de game kwam uit in 2012, maar zoals we van Blizzard gewend zijn gaat de support van de game gewoon door. Eind vorige maand kwam er dan ook een nieuwe DLC uit voor de dungeon crawler genaamd Rise of the Necromancer waar we een uitgebreid artikel over schreven.

  Deze week geven wij een exemplaar weg voor PC of PlayStation 4 met een aantal toffe Diablo hebbedingetjes.

  Mocht je nog nooit Diablo 3 gespeeld hebben dan is dit natuurlijk een uitgelezen kans om erachter te komen waarom de game zo populair is. Je hoeft overigens niet bang te zien dat Blizzard support voor de game laat vallen: vorig jaar kwam er een update uit voor Diablo 2, een game uit 2000!

  Hoe win je?

  Bekijk de video om te weten hoe je kans maakt op Diablo 3: Rise of the Necromancer voor PC of PlayStation 4!

  Like en volg ons op Facebook en Twitter!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook met de knop hieronder, of te volgen op Twitter!

  Let op: je kan alleen meedoen met een geregistreerd account.

  Diablo III

  Verkijgbaar vanaf 15 may 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.