Wat vinden jullie de beste art direction in game graphics? [poll]

  Games als Forza Motorsport 7 en Assassin’s Creed Origins blazen ons weg met de grafische pracht en praal. Ze ondersteunen 4K-resolutie, hebben realistische shaders en lichteffecten. Toch zijn ook veel games mooi simpelweg vanwege een uniek sausje. Wat vinden jullie de beste art direction in game graphics?

  Of het nou om de cel-shaded techniek gaat of een ‘likje verf’, er zijn genoeg uiteenlopende voorbeelden te vinden van hoe het ook kan. Over het algemeen zijn het juist de kleine titels die je oogballen op verrassende wijze weten te masseren, maar er zitten ook triple-A games tussen. Welkom in de wondere wereld van art direction!

  Art direction in game graphics

  Een game kan haarscherp zijn en textures met hoge resolutie hebben, maar er nog steeds lelijk uitzien. Sommige werelden missen sfeer en voelen leeg of kunstmatig aan. Misschien nog wel belangrijker is de art direction, dit gaat veel meer om het concept van hoe de game eruit moet zien en duwt de ontwikkeling een visuele – en soms algehele – richting op. Door een goede en unieke art direction blijft een game bij mensen hangen.

  Daar gaat deze poll over. Er zijn vast games bij jullie blijven hangen! Stem nu en laat ons weten wat jij de beste art direction in onderstaande games vindt. Wij zijn heel benieuwd.

  Mirror's Edge Catalyst

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.