Top 3 Kerst games die je moet spelen!

  Eigenlijk willen we stiekem allemaal een lieve kerst, omdat dat zo mooi is! Helaas, helaas. We hebben nog geen witte horizon en het lijkt momenteel in Nederland vaak wel lente of herst. Om toch alvast in een witte Kerst-stemming te komen, presenteren we hier 3 games met sneeuw die je tijdens Kerst moet spelen!

  Er zijn heel wat games die sneeuwlevels bevatten, denk bijvoorbeeld aan Mario Kart, Skyrim, Minecraft, Metal Gear Solid, Mafia 2 en ga zo maar door! Maar de kerstdagen zijn kort en dan moet een mens keuzes maken. Hier drie tips van toffe, maar dan ook echt toffe games!

  3. Assassin's Creed 3

  Pak alleen al een box art erbij van Assassin's Creed 3 en je ziet sneeuw op de voorkant. De game speelt zich af in de achttiende eeuw, in Noord-Amerika. De besneeuwde bossen zijn het decor van de Amerikaanse revolutie. De Assassin's Creed franchise staat bol van actie en dat kun je dan ook verwachten in Assassin's Creed 3.

  Natuurlijk zijn er na deze game alweer vele andere Assassin's Creed games verschenen, maar Unity had nou niet bepaald een soepele launch met allemaal bugs. Deel drie was daarentegen erg tof en kreeg een welverdiende 8,8 in de Assassin's Creed 3 review twee jaar terug. Sowieso: wat is er nu fijner dan met kerst lekker rondlopen in prachtige omgevingen? Heb je Asssin's Creed 3 nog niet gespeeld? Dan is dit een goed moment om die alsnog te spelen, óf speel 'm gewoon lekker opnieuw. Gewoon omdat het kan.

  2. SSX

  Hoe kun je nou beter in kerstsferen komen dan gewoon een snowboardgame spelen?! Het is alweer lang geleden dat er een nieuwe goede snowboardgame verscheen, dus pak vooral SSX weer eens uit de kast. De omgevingen zijn grandioos en het is heerlijk om rond te klooien op je snowboard!

  Het maakt niet uit waar je trucjes aan het uitvoeren bent: overal om je heen zie je sneeuw! De game neemt je mee naar maar liefst 9 berggebieden, van de Mount Everest naar Antartica. Als jij bij je kerstboom zit en een raampje uitkijkt en denkt: wat is dit voor dom weer? Ga dan lekker de virtuele wereld in met je snowboard! Een goed alternatief is overigens Amped 3, een gouwe ouwe. Tip: SSX is nu gratis te downloaden op de Xbox 360!

  1. Rayman Origins

  Kerst is voor velen een familieaangelegenheid. Wat de nummer één en twee niet hebben uit deze lijst heeft deze nummer één wél: co-op! Jawel, Rayman Origins kun je met maar liefst vier personen spelen. Hoe cool is dat?

  Bovendien heeft de game sneeuwlevels en die zijn adembenemend mooi! Ze lijken wel een schilderijtje. Klim- en klauter erop los in deze witte levels en vergeet vooral niet de teensies te redden. Want als je hen 'help me' hoort schreeuwen, dan voel je je plicht! Rayman Origins is met stip de nummer één game die jij met kerst moet spelen en die je ook nog een een sneeuwgevoel geeft.

  Rayman Origins 3D

  Verkijgbaar vanaf 8 june 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.