Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 15 juni 2012 om 17:00
xgn google image
Het is nog steeds zomer, het is bijna niet te geloven. Het weer wordt maar somberder en somberder en dat betekent dat degenen die al vakantie hebben zich vooral binnenshuis moeten vermaken. Hoe kan dat beter dan met een paar lekkere games?
Het is niet de tijd van de triple-A blockbusters deze weken, maar dat hoeft niet te betekenen dat er geen goede games verschijnen natuurlijk. De afgelopen week verschenen onder meer Gravity Rush voor de PlayStation Vita en Lollipop Chainsaw voor de consoles.
De eerste game, een exclusive die door Sony Japan zelf ontwikkeld is, werd door Alwin beloond met een 7,5 en is dus zeker het aanschaffen waard in deze tijd waarin er nauwelijks goede nieuwe Vita games verschijnen. Lollipop Chainsaw was de topper van deze week met een 8,0 diezelfde Alwin en dat is vooral omdat de game zo heerlijk over-de-top is.
We zijn benieuwd of jullie één van deze twee games, of misschien wel alletwee, toevallig in huis gaan halen of al hebben gehaald. Zo niet, met welke games vermaak je je dan dit weekend? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Populair Nieuws