3DS eShop update: Sonic en Samurai

Article
donderdag, 14 juni 2012 om 18:00
xgn google image
Iedereen al een beetje bijgekomen van gisteren? Vast niet. Die Duitsers ook hè... Enfin, tijd voor iets heel anders. Want winst of verlies, wij gaan door. Vandaag werkt Nintendo haar zaakjes weer bij in de digitale winkel van de 3DS.
Virtual Console:
Bepaalde figuren komen op de Virtual Console gewoon heel vaak voor en onze bekende blauwe egel is er daar één van. Sonic Blast is dit keer de Sonic game die wordt aangeboden voor de 3DS. Deze titel, die oorspronkelijk voor de Game Gear verscheen, kost voor Nintendo's handheld vijf euro.
3DS Download Software:
Eén eurootje meer betaal je voor een gloednieuwe 3DS-game, te weten Samurai Sword Destiny van UFO Interactive. Goh, wat zou dat nou wezen. Juist, een vechtgame, met een samurai. Kleine nuance: je speelt als een vrouwelijke samurai. Het doel is om je oudere broer te vinden, redden en hem veilig thuis te brengen. Da's nog eens wat anders dan een stoere vent die een meisje moet redden van het kwaad.
DSiWare:
Sluiten wij zoals gewoonlijk weer af met de nieuwste DSi-games voor de 3DS. Deze week hebben we er eentje in de aanbieding, namelijk Art of Ink. Het gaat erom creatief te zijn met inkt. Dat is mooi vertaald hè. Nee, zo is het precies. Kijk hieronder in de trailer maar eens.

Populair Nieuws