Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 06 juni 2014 om 21:50
xgn google image
Het kwik stijgt dit weekend naar tropische waarden en het wordt voor ons gamers dan ook een zware tijd. Zweten voor de televisie is er niet bij, dus dat wordt verkoeling zoeken. Pak jij dit weekend een extra portie vitamine D, of ben je een bikkel en zoek je toch de wereld van de games op?
De detectives onder ons hebben deze week genoeg te doen. Murdered: Soul Suspect is namelijk sinds vandaag verkrijgbaar. In de game speel je een overleden agent die als geest achter zijn eigen moordenaar aangaat. Pas als hij de dader te pakken heeft, krijgt hij toegang tot de hemel. Er staat dus veel voor hem op het spel! Of de game wat is kun je lezen in de recensie die inmiddels op XGN staat.
MMO-fanaten kunnen vanaf deze week aan de slag met Wildstar. Op de planeet Nexus kun je deelnemen aan quests of andere menselijke speler te lijf gaan in zogenoemde player vs. player gevechten. Collega Tristan speelde de game vorige maand al en wist te melden dat concurrent World of Warcraft het nog zwaar gaat krijgen, omdat Wildstar een tegenstander van formaat is.

Wat speel jij dit weekend?

Zit er deze week niks bij wat jou past, geen getreur. Iedereen die ook maar een beetje gamerbloed door zijn aderen heeft stromen kijkt natuurlijk uit naar volgende week. Dan barst de E3 weer los en kunnen we rekenen op heel veel vette aankondigingen en trailers. Hier op XGN kun je alles live volgen en kun je alle trailers natuurlijk makkelijk terugvinden. Maar voordat het zover is moeten we eerst het weekend overleven. Wat speel jij dit weekend? Laat het hieronder weten!

Populair Nieuws