Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 21 september 2012 om 18:00
xgn google image
De week is weer voorbij gevlogen en het weekend klopt weer ongeduldig op de deur. Tijd voor wat rust en uiteraard voor een game. Aan jullie weer de vraag: wat speel jij dit weekend?
We beginen toch wel steeds meer in de najaarsfeer te komen, een sfeer die in de game-industrie meestal gelijk is aan een hoop blockbuster releases. Want de grotere en bekendere games beginnen nu toch wel te komen.
LittleBIGPlanet is dé game voor de PlayStation Vita speler die deze week verschenen is. Op de PlayStation 3 is het een enorme hit en een release op Sony's handheld kon dan ook niet uitblijven.
Torchlight II is misschien niet de triple-A blockbuster waar ik het in de inleiding over had. Maar het is toch zeker het vermelden waard dat de opvolger van het goed gewaardeerde Torchlight nu eindelijk beschikbaar is op de Xbox 360 en PC.
Op sportgebied verschenen er deze week twee grote namen, te weten F1 2012 en Pro Evolution Soccer 2013. Laatstgenoemde is door XGN al uitgebreid aan de tand gevoeld en wij beoordeelden de voetbalgame uiteindelijk met een 7,5. De hele recensie kun je hier lezen.
Maar uiteindelijk kan toch niemand ontkennen dat deze week vooral in het teken stond van Borderlands 2. Ik wil er verder geen woorden aan vuil maken. Ik denk dat ons recensiecijfer alles zegt. Wij beloonden Borderlands 2 met een dik verdiende 8,8.
Keuze genoeg dus op het gebied van nieuwe games deze week. Heb jij er al één binnengehaald van dit lijstje of wacht je nog op andere toppers? En welke titels speel jij dit weekend?