Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 28 september 2012 om 17:45
xgn google image
Het was een bewogen weekje op XGN en daarbuiten. Dat komt voor een groot deel door het aantal grote nieuwe releases dat plaatsvond. Het overvolle gamenajaar is nu toch echt begonnen.
De grootste release van de week is hoogstwaarschijnlijk World of Warcraft: Mists of Pandaria. Voor deze game organiseerde bijvoorbeeld de Media Markt in Rotterdam een speciale nachtopening. XGN was ook al bij de lancering van de game in Frankfürt. Onze videoreportage daarvan kun je hier terugzien. Ondanks dit spektakel vallen de fysieke verkoopcijfers van de game vooralsnog tegen.
Twee dagen na Mists of Pandaria was het tijd voor FIFA 13, uiteraard. XGN ging van tevoren al uitgebreid met de nieuwe FIFA aan de slag. Ook dit jaar is FIFA de beste voetbalgame, dat blijkt uit de 8,8 die onze Eke onder onze recensie van FIFA 13 pende.
Andere titels die ik zeker de revue wil laten passeren in deze rubriek zijn de Angry Birds Trilogy, Dead or Alive 5 en, niet te vergeten, Rocksmith. Van die laatste titel is de recensie zojuist op XGN verschenen, die kun je hier lezen.
Van deze nieuwe pareltjes heb ik zelf enkel FIFA 13 al in huis gehaald en ik zal dit weekend dus zeker een aantal potjes gaan spelen. Ik heb tot nu toe twee wedstrijdjes gespeeld en ben zeer positief over de vernieuwingen in de game. Als er nog mensen in zijn voor een potje, laat het me weten. Natuurlijk is er meer dan FIFA, daarom ben ik weer benieuwd wat jullie dit weekend spelen!

Populair Nieuws