Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 09 november 2012 om 18:15
xgn google image
Weeeekend! Zijn we er weer hard aan toe? Ongetwijfeld. De meesten van jullie hebben vast weer een zware werk- dan wel schoolweek achter de rug en hebben het weekend weer hard verdiend. Geniet ervan met een gamepje erbij!
Het is gebruikelijk dat we jullie in de eerste alinea van deze rubriek voorzien van de toptitels die in de afgelopen week verschenen zijn. Ditmaal willen we daarbij nog één game noemen die vorige week vrijdag al verscheen, maar die we desondanks vergeten te noemen zijn. Het gaat dan om Football Manager 2013, een grote game en de reden dat deze vandaag zeker nog vermeld moet worden wordt duidelijk uit het recensiecijfer, te weten een vette 9!
De twee titels die deze week verschenen (ja, we hebben goed gekeken dit keer) die zeker niet ongenoemd voorbij mogen gaan, zijn Halo 4 en LittleBIGPlanet Karting. De verse releases werden in onze recensies respectievelijk beloond met een 9,5 en een 8,8, twee toppers dus.
Mijn aanstaande maandag en dinsdag staan in het teken van enkele examensm en daarmee zijn dus ook meteen mijn zaterdag en zondag voor een groot deel al volgepland. Ik hoop van harte dat jullie een wat beter vooruitzicht hebben en van het weekend ook echt weekend kunnen maken. Welke games speel jij de komende dagen? Laat het weten in een reactie hieronder!

Populair Nieuws

Laatste Reacties