Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 26 juli 2013 om 17:30
xgn google image
Het zonnetje schijnt en er is geen wolkje te bekennen. Nederland kan dezer dagen vergeleken worden met tropische oorden waar je normaal flink voor moet neerleggen. Na zeven jaar heeft ons kikkerlandje weer eens een hittegolf te pakken. Het is de tijd van het jaar waarin gamers het zwaar hebben.
Zweet op het voorhoofd en drie ventilatoren die op de hoogste stand staan, sommige mensen doen er alles aan om hun lievelingsgame te blijven spelen. Dat mag ook wel, want de lijst met releases is mager voor bijna alle platformen. Alleen de Wii U bezitters mogen een vreugdedans maken. Met de release van Pikmin 3 en New Super Luigi U kunnen zij er weer goed tegen aan. De rest moet het doen met kleinere games als Stealth Inc: A Clone in the Dark en Do Not Fall: Run For Your Drink.
Ondergetekende heeft de games een paar keer links gelaten en is verkoeling gaan zoeken in het lokale zwembad. Toch roept de plicht soms en moet je aan het werk. Heb jij nog plannen voor dit weekend? Ga je nog naar het strand of zoek je liever het digitale zand op in een game als Far Cry 3? Laat jouw overlevingstechnieken achter in de reacties en help elkaar de zomer door!

Populair Nieuws