Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 27 september 2013 om 19:08
xgn google image
Na een aantal vakantie- en snipperdagen wist de warmte te ontsnappen uit ons kikkerlandje en zodoende is de temperatuur al een flink stuk gedaald. Korte broeken zijn onderhand ingeruild voor spijkerbroeken en ook de zon is eerder klaar met werken.
Toch tikt de tijd door en is het onderhand al weer eind september, beter bekend als de maand van Grand Theft Auto V. Het ene record na het andere record werd verbroken door Rockstar en menig gamer was dan ook in extace toen Judgment Day aanbrak. Onderhand zijn er alweer bijna twee weken verstreken en is het volgende week dinsdag tijd voor Grand Theft Auto Online.
Tot die tijd moet je het als multiplayerfanaat dus met wat anders doen en daar zal een groot deel van Nederland geen moeite mee hebben. Met de komst van FIFA 14 deze week zal een groot deel van de jongens weer joelend voor zijn scherm springen vanwege onterechte doelpunten en kaarten. Ook in Inazuma Eleven 3 kun je je voetbalhart helemaal ophalen. De game heeft meer weg van een role-playing game en biedt iets meer diepgang dan de voetbalsim van Electronic Arts.
Als je niet zo van het balletje tikken bent, dan zit je qua nieuwe releases wat minder deze week. Minder bekende titels als Aliens Rage en Armored Core V: Verdict Day kunnen echter alsnog in jouw straatje passen. Je kunt natuurlijk ook gewoon weer Los Santos induiken en dat is wat ondergetekende nu meteen gaat doen. Maar niet voordat deze hilbilly jullie de volgende vraag heeft gesteld: Wat speel jij dit weekend?