XGN introduceert nieuwe filmsectie

Article
vrijdag, 27 september 2013 om 18:41
xgn google image
Het zal de vaste gebruikers ongetwijfeld opgevallen zijn, sinds deze maand brengt XGN ook filmnieuws en -recensies. Vandaag is daarvoor ook een speciale pagina online gegaan.
Naast gaming gebeurt er natuurlijk nog veel meer op entertainmentgebied. Films en televisieseries bijvoorbeeld. Daarom besteden we daar vanaf nu ook aandacht aan op XGN. Recensies van nieuwe toffe films zullen langskomen, zoals onlangs The World's End en Lovelace. Daarnaast gaan we naar premières om korte video items te schieten met de hoogtepunten. Zo stond Sebastiaan onlangs aan de rode loper bij Planes en 2 Guns.
Dat soort items mogen jullie in de toekomst van tijd tot tijd van ons verwachten. En natuurlijk prijsvragen! We zullen regelmatig bioscoopkaartjes weggeven met daarbij toffe goodies. Alvast een teaser: eind deze maand kunnen enkele XGN'ers genieten van een toffe nieuwe Marvel film.
Sinds vandaag is voor dit alles een speciale sectie op XGN geopend. Neem dus zeker eens een kijkje op onze gloednieuwe filmpagina.

Populair Nieuws