Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 31 januari 2014 om 18:30
xgn google image
Terwijl het zuiden van Nederland bijna met korte mouwen buiten kon lopen deze week, daalde het kwik in het hoge noorden onder de nul. Ook de eerste sneeuwvlokken werden deze week weer uitgezwaaid. Tijd om aan de kou te ontsnappen en lekker binnen te gaan gamen!
Deze week is het de week van de heldhaftige Lara Croft. Tomb Raider is sinds vandaag verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en biedt hetzelfde avontuur als vorig jaar kon worden beleefd op de de Xbox 360 en PlayStation 3. Tomb Raider: Definitive Edition maakt echter gebruik van de sterkere hardware van de PlayStation 4 en ziet er daardoor net iets mooier uit.
Vechtersbazen kunnen hun hart ophalen met Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst. Naruto is natuurlijk een bekende naam en ook in de game-industrie zijn er een aantal games met de hoofdband dragende held in de hoofdrol uitgebracht.
Halo fans kunnen op de Xbox 360 aan de slag met Halo: Spartan Assault. De game verscheen eerst al op de Windows Surface tablet en na veel vraag is de game nu ook op de console speelbaar. Deze kleine game laat je weer zonder pardon menig alien afknallen.
Haal jij dit weekend nog een nieuwe game in huis, of ga je aan de slag met een game van het stapeltje dat in de kast bivakkeert? Misschien heb je wel een tip voor mensen die nog niet weten wat ze willen spelen! Laat jouw reactie hieronder achter en help elkaar het weekend door.