Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 21 februari 2014 om 22:00
xgn google image
Het is alweer vrijdag en dat betekent dat menig persoon zijn voetjes kan laten uitrusten op de bank met in het vooruitzicht twee dagen niks doen. Wat gaat er dit weekend allemaal gebeuren bij jou?
Naast dat het weekend begonnen is, is het ook al weer bijna maart. De lijst met gamereleases wordt dan ook langzaamaan weer wat sappiger, met een aantal titels die zeker het vermelden waard zijn. Wat te denken van Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U. Ook op XGN is de komst van het nieuwe avontuur met de iconische aap niet onbehandeld gebleven. Gisteren nog kon je zien hoe een aantal bekende koppen de strijd tegen elkaar aangingen in een bananeneetwedstrijd. Wie er gewonnen heeft, kun je in dit spectaculaire stukje video bekijken!
Naast Donkey Kong is er nog een andere bekende naam die deze week van zich heeft laten horen. Rambo fans kunnen vanaf vandaag namelijk met hun favoriete actieheld het gevaar trotseren in Rambo: The Video Game. Avonturiers die de klus met wat meer souplesse willen klaren, kunnen hun hart ophalen met Assassin's Creed: Freedom Cry. Deze standalone DLC van Assassin's Creed IV: Black Flag is sinds woensdag verkrijgbaar op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4.
Ondergetekende gaat dit weekend druk voor XGN aan de slag. Onder andere LocoCycle en Rekoil: Liberator staan op de planning en worden nog een dezer dagen gejureerd. Volgende week valt er dus weer genoeg te lezen hier op XGN. Welke games ga jij dit weekend allemaal spelen? Laat jouw reactie hieronder achter!

Populair Nieuws