Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 14 maart 2014 om 23:40
xgn google image
Het is weer weekend! Weg met die wekkers die vroeg afgaan. Het is tijd om te genieten van het weekend. Zet een leuke film op of start een toffe game en genieten maar.
Het was deze week ongelofelijk warm, met een aantal verbroken warmterecords tot gevolg. Al die zon is natuurlijk goed voor de broodnodige vitamines, maar om nou te zeggen dat het ideaal gameweer is. Het is dan ook maar net goed dat het dit weekend weer heerlijk koud en nat wordt, zoals we gewend zijn van ons kikkerlandje.
Dat geeft je de gelegenheid om een aantal nieuwe titels uit te proberen. Met maar liefst twee grote releases deze week moet je moeite doen om je portemonnee in bedwang te houden. Dark Souls II haalt bij veel gamers opnieuw het bloed onder de nagels vandaan. Lars heeft de game al uitgebreid mogen testen en in zijn review kan je lezen waarom die game toch zo goed is.
Daarnaast is het paradepaardje van Microsoft, Titanfall, sinds deze week verkrijgbaar. Voor de Xbox One en PC dan, de Xbox 360 versie laat nog even op zich wachten. Schieten met gigantische Titans is natuurlijk supervet en de game wordt door veel critici geprezen. XGN is ook druk aan de slag met de shooter, dus hou de site in de gaten!
Wat ga jij dit weekend doen? Haal je een van de onderstaande games in huis of grijp je in de kast naar een oude, maar vertrouwde titel? Laat het hieronder weten in de reacties en inspireer anderen met jouw keuze.

Populair Nieuws