Wat speel jij dit weekend?

Article
vrijdag, 23 mei 2014 om 17:00
xgn google image
De examens zijn voor de meesten achter de rug en die mensen hebben nu al zomervakantie! Voor anderen is het helaas nog geen feest en slurpt werk nog steeds veel energie op. Voor die mensen is het weekend gelukkig aangebroken, zodat je even op adem kunt komen.
En dat is maar goed ook, want volgende week wordt een drukke week met de release van Watch Dogs. Voor het zover is, moet je eerst nog wel het weekend overleven en ook dat is prima mogelijk met de games die deze week zijn verschenen.
Zo kun je sinds dinsdag nazi's afknallen in Wolfenstein: The New Order. In een alternatieve geschiedenis is het de nazi's gelukt om de wereldmacht in handen te krijgen. Jij speel als B.J. Blazkowicz, een Amerikaanse oorlogsheld, en aan jou de taak om de machtige Duitsers een kopje kleiner te maken en voor eens en voor altijd af te rekenen met hun regime.
Houd je van wat diepgaandere games, dan is Transistor misschien wel wat voor jou. In deze role-playing game kruip je in de huid van de zangeres Red, die achterna wordt gezeten door een bende robots. Ze wordt gevangengenomen en afgevoerd, maar als ze een speciaal zwaard vindt - de Transistor - verandert alles. De game is erg grimmig, maar ziet er wel prachtig uit en is bovendien verkrijgbaar voor een zacht prijsje.
Ook als er deze week niks leuks voor jou is uitgekomen, kun je je prima vermaken met de games die je al in huis hebt. Bereid jij jezelf alvast voor op Watch Dogs door oude games van Ubisoft op te pakken? Of stof jij je Wii af om jouw Mario Kart skills op te krikken? Laat hieronder weten wat jij dit weekend speelt!

Populair Nieuws