Riverdale seizoen 2 bijna afgelopen: deze 5 series moet je ook zien

Article
woensdag, 09 mei 2018 om 16:14
riverdale seizoen 2 bijna afgelopen deze 5 series moet je ook zien 131166 3
Het einde van het Riverdale seizoen 2 is bijna in zicht, en dan zullen we het even zonder moeten doen. Maar wat ga je kijken in de tussentijd? Wij hebben 5 soortgelijke series voor je op een rij gezet die je ook leuk gaat vinden. Binge-watch waardige meidenseries uit Amerika met een dramatisch tintje.

Riverdale seizoen 2 bijna afgelopen: maar niet getreurd

Maar niet getreurd! Seizoen 3 van Riverdale is alweer onderweg. Lees hier de eerste details. Maar tot die tijd zul je de tijd moeten vullen met iets anders. Daarom hebben we 5 Netflix-series op een rijtje gezet!
jane the virgin 131169 2

Jane the Virgin

Jane is door haar oma overtuigd om maagd te blijven tot het huwelijk. Maar wat als je door een klein foutje geïnsemineerd raakt door de zus van je baas en toch per ongeluk zwanger raakt? Een beetje ongemakkelijk. Een zwangere maagd: daar gaat deze typische soap over. Veel drama en sensatie, net als in Riverdale. Maar Jane the Virgin gaat nog een stapje verder. Jane woont in Miami, werkt als serveerster in de Marbella en droomt ervan om roman-schrijfster te worden. Het derde seizoen van Jane the Virgin staat sinds vorige maand op Netflix.
new girl 131170 2

New Girl

New Girl gaat over de vrolijke, soms iets te blije Jess, die na haar relatiebreuk intrekt bij drie single mannen: Nick, Schmidt en Winston. Een luie man, een zakenman en een basketballer. Jess haar beste vriendin Cece is supermodel en valt erg in de smaak bij de drie mannen. En ook al vinden de mannen Jess’ gedrag soms een beetje raar, ze supporten haar wel altijd. Deze comedy heeft 5 seizoenen op Netflix staan.
131174

Pretty Little Liars

Deze serie gaat over een Amerikaanse groep meiden op high school. Nadat één van de vijf vriendinnen spoorloos verdwijnt na een feestje, blijven de andere vier radeloos achter. Sindsdien worden de vier vriendinnen door een anonieme stalker bedreigd, genaamd “A”. Als ze niet doen wat A ze zegt, zullen hun diepste geheimen omhoog komen. Een beetje hetzelfde als wat er in Riverdale gebeurt met de Black Hood. Maar wie is A? En waarom wil A ruzie veroorzaken tussen de meiden? Pretty Little Liars is net als Riverdale een bloedstollende serie vol vragen.
131175

Teen Wolf

Deze Amerikaanse serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985. Het gaat over Scott, een knappe en populaire jongen binnen zijn school. Maar hij is natuurlijk lang niet zo knap als Archie! Scott wordt op een avond gebeten door een weerwolf en sindsdien heeft hij een vloek over zich heen. Van de ene op de andere dag verandert Scott in een weerwolf, en wordt zijn hele leven op z’n kop gezet. Ineens heeft hij vijanden, verschillende plichten en hij moet natuurlijk ook nog naar school. Op Netflix zijn 6 seizoenen beschikbaar van Teen Wolf.

Gossip Girl

Misschien wel de meest bekende meidenserie op Netflix. Deze serie draait om Serena van der Woodsen (Blake Lively) en speelt zich af in New York. Maar de tieners worden gevolgd door een blogger die altijd meekijkt: Gossip Girl. Alle roddels staan online en heel New York weet alle details over de levens van Serena en Blair.
Deze dramaserie volgt Serena en Blair’s, twee luxepaardjes die ons een beetje doen denken aan Veronica uit Riverdale. De serie volgt een luxeleventje in de Upper East Side van New York; van ingewikkelde love-triangles tot moeder-dochter problemen en college. En genoeg om te kijken, want Gossip Girl heeft 6 seizoenen met elk 18 afleveringen.