Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map? [poll]

  Call Of Duty Infinite Warfare heeft gloednieuwe DLC met daarin een nieuwe zombie map, genaamd Rave In The Redwoods. Deze nieuwe map brengt het totaal aantal zombie levels in Call of Duty naar dertig stuks. Wij vragen ons nu af: Wat is jouw favoriete Call Of Duty Zombie map?

  Als sinds de introductie van Zombie's in Call Of Duty World At War is deze modus uitermate populair. De eerste map waar we mochten knallen op de lopende doden was in de bekende Nacht Der Untoten. Vanaf dit punt maakte de Zombie mode in Call of Duty een vliegende start.

  Op Ghosts en de Modern Warfare-serie na, werden we elk jaar getrakteerd op een serie aan nieuwe Call Of Duty Zombie maps. In Ghosts kregen we te maken met Extinction, de 'Zombie'-mode van Infinty Ward, maar was toch anders dan de Zombie's die Treyarch en Sledgehammer ons voorschotelde in hun games.

  Favoriete Call Of Duty Zombie map

  Maar na dertig verschillende Call Of Duty Zombie maps zijn wij wel benieuwd welke map jullie nou het tofst vinden. In welke map vermaakte jullie het meest? Was het een klassieker als Kino Der Untoten, "Five" waarin je kon spelen als John F. Kennedy, Fidel Castro of Richard Nixon of juist een hele nieuwe als Zombies in Spaceland? Laat ons weten in welke map jij het liefste zombie's vermoordt in Call Of Duty.

  Call of Duty: Black Ops

  Verkijgbaar vanaf 9 november 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.