Wat is de tofste Call of Duty Infinite Warfare Combat Rig? [poll]

Article
donderdag, 03 november 2016 om 17:01
xgn google image
Een nieuwe week, een nieuwe poll! Morgen komt Call of Duty Infinite Warfare uit en we willen graag van jullie weten welke Combat Rig jullie het tofst vinden. Laat het ons weten door een stem achter te laten in deze poll, zodat wij volgende week bekend kunnen maken wat de tofste Call of Duty Infinite Warfare Combat Rig is!
Op het Call of Duty XP evenement werden de Combat Rigs voor het eerst getoond. Dit nieuwe class system borduurt verder op het Specialist principe dat in Black Ops 3 werd geïntroduceert. De Call of Duty Infinite Warfare Combat Rigs gaan net een stapje verder, want elke Rig beschikt over twee verschillende Payloads, elk bestaande uit één wapen en twee vaardigheden, en drie zogenaamde traits.
Elke Call of Duty Infinite Warfare Combat Rig is gespecialeerd in een ander type speelstijl. Zo is de Merc Rig vooral bedoeld voor een defensieve speelstijl en geven van rugdekking. De FTL beschikt over experimentele technologie en is gespecialiseerd in guerilla tactieken. Voor tactische ondersteuning moet je de Stryker hebben, die over verschillende handige snufjes beschikt.
De generieke soldaat vindt zijn toevlucht in de Warfighter, die gespecialiseerd is in mid-range combat, terwijl de Phantom juist meer geschikt is voor het gebruik van sniper rifles en stealth tactics. Ten slotte is daar de Synaptic voor de run-and-gun fanaten onder ons, deze Rig is enorm snel en beschikt over wapens die het beste werken op een korte afstand.

De tofste Call of Duty Infinite Warfare Combat Rig