Wat is de beste Splinter Cell game? [poll]

  E3 2018 komt eraan en er gaan veel geruchten in de ronde. Eén van de geruchten is een nieuwe Splinter Cell game. Daarom willen we jullie vragen wat de beste Splinter Cell game is.

  GBPublic_PR

  De Splinter Cell game franchise is inmiddels alweer 16 jaar oud. In die tijd zijn er zeven games gemaakt die op allerlei consoles, handhelds, telefoons en pc's uitkwamen. Er was zelfs een speciaal crossover event met Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands.

  Hoewel Yves Guillemot vorig jaar tijdens E3 2017 niet veel te melden had over Splinter Cell, liet hij wel weten dat de franchise niet vergeten wordt. Het is voor nu nog een paar weken gissen voordat er een mogelijke aankondiging van een nieuwe game komt. Voor nu houden we ons bezig met de games die er al wel zijn. Daarom kun jij hieronder je stem uitbrengen op de beste Splinter Cell-game in de poll.

  Beste Splinter Cell game is een moeilijke keuze

  Natuurlijk heeft het allemaal te maken met persoonlijke voorkeur, maar dat betekend niet dat het niet lastig kiezen is. Bijna alle Splinter Cell games worden als goede games beschouwt en daar mag uitgever en ontwikkelaar Ubisoft best trots op zijn. In onze Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist review kun je lezen wat we van het meest recente deel vonden. Ook kun je in onze Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction review lezen wat we van de zesde game in de franchise vonden.

  Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

  Verkijgbaar vanaf 19 october 2006

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.