Wat is de beste platform game voor de PlayStation 4? [poll]

Article
donderdag, 03 augustus 2017 om 17:00
xgn google image
Na de knaller Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verdienen ook andere platform games om aan het licht gebracht te worden. De afgelopen jaren zijn veel platform games uitkomen voor de PlayStation vier, die niet de verdiende herkenning hebben gekregen. Kijk tussen de lijst en stem op een game die je leuk lijkt, of ga voor je favoriete game!
In platform games moeten spelers zich als een personage verplaatsen van platform naar platform. De games bestaan vaak uit verschillende moeilijkheidsgraden, levels en thema’s. Zo zijn er bijvoorbeeld levels die een ijs- of woestijnthema hebben. Platformspellen kunnen in 2D en 3D worden gemaakt.
Tijdens de levels zijn er vaak bonussen in de vorm van bijvoorbeeld munten te verdienen die behaald moeten worden om het level te voltooien. In andere gevallen moeten spelers zo snel mogelijk een level af zien te maken met obstakels en andere hindernissen die het moeilijk maken. In sommige platformgames moet de speler een level afmaken binnen en bepaalde tijd. Dit kan ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld puzzels.

Welk platform game is het beste?

We hebben een lijst samengesteld met wel 25 games om uit te kiezen. Hieronder vallen LittleBigPlanet 3, Child of Light en Yooka-Laylee. De laatste game is dit jaar nog uitgekomen en is gemaakt door oud- Banjo-Kazooie en Donkey Kong medewerkers. Mocht jouw favoriet er niet tussen staan, kan je voor anders kiezen.